do ziombli z wa-wy
w zabkach oba sa spoko jak sie dogadasz, w obu bywam, w obu troche kaski juz zostawilem...
marcel jest pofdpiety pod siec ixa www.skleprowerowy.pl i to jest jako jeden z tych sklepow. a krasinskiego nie jest zly, ostatnio tam treka widly dorwalem :D zdarli troche, ale to jednak chodliwy towar teraz nie narzekam. i tez o rabacik dogadac sie mozna :)
wheeler na przeciwko geanta- tez dobre opinie ma.
marcel jest pofdpiety pod siec ixa www.skleprowerowy.pl i to jest jako jeden z tych sklepow. a krasinskiego nie jest zly, ostatnio tam treka widly dorwalem :D zdarli troche, ale to jednak chodliwy towar teraz nie narzekam. i tez o rabacik dogadac sie mozna :)
wheeler na przeciwko geanta- tez dobre opinie ma.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jaco moze dlatego ze ty go polecasz i jesli twierdzisz ze jest tam nie miła obsługa to ********** trzy po trzy nigdy chyba tam nie kupowales a jak kupowałes to musiałes sie zacowywac jak cham z kazdym z tego sklepu mozna pogadac nawet z szefowa . co do cen to co ty oczekujesz wiekszasc sprzetu ktora jest na wystawie to zajebiste rzeczy wiec tez tak kosztuja jak chcesz shitmano to tez takowe posiadaja i po normalnych cenach. wiec jeszcze raz polecam ten sklep.
http://www.s-cam.pl/