....::::bIkE::::....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no rower mial byc caly czarny ale okazuje sie ze calkiem fajnie czerwony z czarnym wyglada. na dodatek mam czerwonego ff wiec troche jeszcze pozmieniam. tylna piasta to grimeca, przednia obrecz machne na czerwono, napinacz ktorego spodziewam sie w przeciagu kilku najblizszych miesiecy tez bedzie czerwony, i na laserowce zrobie sobie nalepe z moja ksywa"BUDZIO" i literki tez beda czerwone:)
nie zauwazylem ze na drugiej stronie tez sa pytania:) beda foty bika w akcji ale logiczne ze jak tyle nie jezdzilem to nauka mi zajmie troche, dzis wrzuce foty z dnia dzisiejszego na pinka ale musze sie pouczyc bo poki co to jest jakby poczatek, ale szybko sie wszystkiego ucze:) ja sie chetnie z kazdym ustawie bo lubie jezdzic:) jak uzbieralem kase w taki czas? niedokladnie to okreslilem, jestem w tej dobrej sytuacji ze ojciec ma biuro projektowo badawcze i niezle zarabia, ale w maju rozbudowal je i musial wyjsc z dlugow, teraz w grudniu mu sie udalo wiec i ja z tego skorzystalem:)
-
- Kontakt: