...::: czy rower.. :::...
ja zaczęłem od roweru i tak zostało...
na rolkach sproobowałem, pamiętam do dziś jak przez pasy na osiedlu na czworaka przełaziłem :D nie umiałem ustać na tym ustrojstwie.
na dechę nigdy nie miałem kasy, zawsze przewalałem na słodycze, czy coś. zostały dwa kółka, które każdy musiał mieć, tylko, że ja bardziej psułem swoje rowery. kiedyś złamał mi sie karlik 21 przy haku na koło, to wbiłem drewniany klin i dalej śmigałem...
Rower od zawsze i na zawsze :)
na rolkach sproobowałem, pamiętam do dziś jak przez pasy na osiedlu na czworaka przełaziłem :D nie umiałem ustać na tym ustrojstwie.
na dechę nigdy nie miałem kasy, zawsze przewalałem na słodycze, czy coś. zostały dwa kółka, które każdy musiał mieć, tylko, że ja bardziej psułem swoje rowery. kiedyś złamał mi sie karlik 21 przy haku na koło, to wbiłem drewniany klin i dalej śmigałem...
Rower od zawsze i na zawsze :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
komp(zostal do dzis tylko bardziej rozwiniet:D)
hulajnoga
rolki
deska
zoska(zoska hymm ladna dupa poznalem ja na koloniach ostra jazda byla i bez zabezpieczen:D) nie nio DŻOŁK zaska jest fajna:)
snowboard(zostal do dzis)
rower byl zawsze ale nei na powaznei oprostu zeby gdzies pijechac i tyle
i oczywiscie zawsz ei do tej pory waleni gruchy do głownego zbiornika:D:D:D
hulajnoga
rolki
deska
zoska(zoska hymm ladna dupa poznalem ja na koloniach ostra jazda byla i bez zabezpieczen:D) nie nio DŻOŁK zaska jest fajna:)
snowboard(zostal do dzis)
rower byl zawsze ale nei na powaznei oprostu zeby gdzies pijechac i tyle
i oczywiscie zawsz ei do tej pory waleni gruchy do głownego zbiornika:D:D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: