John Cowan
-
- Kontakt:
Poniważ na forum są prawie same cioty i nkt nie umial mi podać żadne go linka to zostalem zmuszony sam szukać, oto co znalazłem nie jest tego dużo a niektóre foty w linkach się nakładąją, ale zawsz coś: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... main=cowan
i
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... John+cowan
A i [b]za0_DR/FR[/b]. Nic nie mam do wyżej wymienionych. Cowan też nie jest jakiś hiper bossi wiem że to nie on robie double backflip backflip tailwheep i wógóle z tego co wiem to nie umie tailwheepa, ale mimo wszystko podoba mi sie jego styl, bo np. styl Kely'ego Strait'a mi sie nie podoba!!!
i
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... John+cowan
A i [b]za0_DR/FR[/b]. Nic nie mam do wyżej wymienionych. Cowan też nie jest jakiś hiper bossi wiem że to nie on robie double backflip backflip tailwheep i wógóle z tego co wiem to nie umie tailwheepa, ale mimo wszystko podoba mi sie jego styl, bo np. styl Kely'ego Strait'a mi sie nie podoba!!!
Jest już rofer ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Życze ci wiedzminku żeby ci **** urusł o jakieś 5cm, będziesz miał wtedy 10cm, częstych kąpieli w rodzinnym gronie, takiego garba że sznurówki będziesz wiązał na stojąco i żeby cie stary przestał molestować ty patałachu. Fajny ryj, kupiłeś go na ruskim bazarze z bronią chemiczną ? Wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała kurwicę macicy ty wyjebany leśny rąbaku! ********** do swej mamusi, ona ci wykurwić musi niedomyty włosie z przepoconej dupy! Masz morde jak tatarskie siodło!
To bedzie poprawka bo obsluga www.dh-zone.com zechciala utajnic niektore szczegoly twojego zyciorysu :D
Życze ci żeby wiedzminku ci ch*j urusł o jakieś 5cm, będziesz miał wtedy 10cm, częstych kąpieli w rodzinnym gronie, takiego garba że sznurówki będziesz wiązał na stojąco i żeby cie stary przestał molestować ty patałachu. Fajny ryj, kupiłeś go na ruskim bazarze z bronią chemiczną ? Wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała kurwicę macicy ty wyjebany leśny rąbaku! Spier**laj do swej mamusi, ona ci wykurwić musi niedomyty włosie z przepoconej dupy! Masz morde jak tatarskie siodło!
Cowan nie umie jeździć:P Dużo fajniej jeździ np. Cameron Zink. Może mniej umie od cowana ale wszystko robi tak jakby to było dziecinnie proste. Albo Berecloth czy jakoś tak. Trzaskał śliczne 360 z dropów. Poczukaj na wyszukiwarce zdjęć na yahoo.com i na altavista.com też jest chyba wyszukiwarka. na google to mówić nie musze:P
-
- Kontakt:
Każdy ma prawo wyraźić swoją opinię, ale to nie jest wieczów plotkarski nie trzeba tu snuć swych teori!!!
Jak zaloże temat: Kto wedlug was najlepiej jeździ to się wypowiedz. a tala odpowiedź poszukaj w wyszukiwarce jest bez sensu!!!
Myślisz, że [b]johny_mtb[/b] nie szukal na w wyszukiwarkach wczesniej!!
Najpierw pomyśl potem dopiero zrób!!!
Jak zaloże temat: Kto wedlug was najlepiej jeździ to się wypowiedz. a tala odpowiedź poszukaj w wyszukiwarce jest bez sensu!!!
Myślisz, że [b]johny_mtb[/b] nie szukal na w wyszukiwarkach wczesniej!!
Najpierw pomyśl potem dopiero zrób!!!
Jest już rofer ;]
-
- Kontakt: