Wakacje!!

emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

ja nie wiem ale 24h przez te 70 dni moj tylek bedzie siedzial na siodelku UMF:P a jak wasze?
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

a ja robie traske FR u babci przed domem :D

no, prawie przed domem, ale na mazoorki jade i tam buduje
mam na razie dropa i table, to mi zajelo 3 dni samemu, wtedy bede mial jeszcze kumpla, mysle ze w dwa tygodnie powstanie :D

jak wypali to zaposdam we wrzesniu fotki i film :-)
http://bodzio.pinkbike.com/
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

Cszyvy te wasze NS-y to w radosci sa?
http://www.s-cam.pl/
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nie to zupelnie inne miejsce.
tylko kurde zebrac sie nie mozemy, na razie tor chcemy skonczyc. wczoraj hopke zesmy usypali calkiem niemala (jak na dwie lopaty) za tydzien konczymy. poprawimy caly tor i za ns sie wezmiemy dopiero.

w radosci to od zimy nie bylem musze sie wybrac tam obaczyc jak to wyglada. my to w falenicy budujemy :)

ale moj plan na ns w ogrodku to zupelnie inna sprawa, tylko pytanie czy to wypali ;(
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

Ja w wakcje będę pracował (jeszcze nie wiem gdzie, dopiero szukam - jeśli by ktoś miał jakąś ofertę pracy dla chłopak 17-letniego, sezonową/dorywczą to może podać... :D) na ramę, obręcze, opony, mostek, kierownicę możliwe, że i na suport, sztycę... :( :P
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

my w wakacje z kumplem kupujemy tesco fulle (raczej drogie- tak do 200 zł :), kopiemy hopę nad jeziorem lokalnym jeziorem i robimy contest skoków do wody, poważnie
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

myśleliśmy nawet nad zrobieniem jakiejś offowej imprezki alez tym jest za dużo pier..... jak na dwóch małych bikerów :)
Ale jak ktoś chcę niech wpada, jak wypali (o ile będzie czas) to zapraszam. Dokładne info podam w wakacje (o ile wypali)
forest guma
Kontakt:

ale uprzedzam że będzie to raczej mega offowa impra (ubezpieczenie? a co to takiego??? :)
wpisowe 10 zł (na alk, o ceny nie musielibyście się martwić-niedaleko jest hurtownia :)
spanie raczej w namiocie, w razie wizyty (jakże dzielnych :) strużów prawa (często tam wpadają w wakacje, a jak już są to raczej ze 2, 3 suki) można zostawić ogiery tesco krwi i spierdolić do lasu
forest guma
Kontakt:

swoją drogą ciekawe czy zabraliby te pseudo rowery jako dowód przestępstwa (jezioro jest prywatne, a właściciel mega kurewski i wredny, często dzwoni po mendy kiedy jest jakieś "ognisko").
czaicie to? 30 mokrych i podrdzewiałych tescolotów w piwnicy na komisariacie?
:D
konik
Kontakt:

Post autor: konik »

Cszyvy cały czarniak jest zalany ale mozna pojeździc po NS'ach sporo dobudowali a tak to wielkie bajoro
ODPOWIEDZ