sciganie ciezarowek
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam o tyle fajnie ze w lato jezdzi kolejka normalnie i ma porecze po bokach :D jedzie 50 a hamulce ma takie ze zanim stanie to ja bym obiad zjadł... :D i często sobie za nia jezdze tak: trzymam sie rogó tej poreczy a jade minimalniez boQ. zwalnia powoli wiec jest to jako tako bezpieczne... i odbre jest to ze mniej wiecej wiemy gdzie jeżdzi o której mniej wiecej
jak autobus.... darmowy
jak autobus.... darmowy
http://www.jokejoke.prv.pl/
fajnie to było nad morzem...tam jezdzi kolejka taka przerobiona z traktora jakiegoś duzego i ma wagoniki i tam sie kozacko jezdziło z jednego miasteczko do drugiego...a hardcore był niezły jak np. z miejscowości chałupy dojeżdzałeś do Helu :D:D jeżeli wiecie gdzie to jest....
a w kraku w lato to do szkółki na rowerku za 192 badz 152 zasuwam :] fajna zabawa tylko trza miec zajebiscie wyregulowane hamulce :]
pZdR
a w kraku w lato to do szkółki na rowerku za 192 badz 152 zasuwam :] fajna zabawa tylko trza miec zajebiscie wyregulowane hamulce :]
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
Hehe, z Wladywslawowa do Helu rowerem zwykle jedzi moj kumpel, gdy jest tam na wakacjach :-) Pierdzielony ma cisnienie w nogach, bo juz nie raz mu sie zdazrylo, ze pod ostry wiatr musial wracac :D
[]_ ([]) []_ , a co to za kolejka jest? Ona nie smiga jakimis torami? Bo wiesz... chodzi mi o podklady kolejowe, nasyp itp. Jak to wyglada?
[]_ ([]) []_ , a co to za kolejka jest? Ona nie smiga jakimis torami? Bo wiesz... chodzi mi o podklady kolejowe, nasyp itp. Jak to wyglada?
http://tiny.pl/8mm