nie no kurde nowy super monster 2005 sl
301mm skoku !!!!
1500g tłumienie powietrzne
medium ściskane: powietrze
golenie: MonolitycznieObrabianyMagnezowoKarbonowyBlokAluminiowy
cena:12000zł
heh...to sie połamie zaraz...ale sadze że ta osóbka to tylko tak dla jaj zrobiła bo nikt kogo stac na taki sprzet nie jest az tak głópi zeby jezdzic na czyms co sie wygnie albo połamie po skoku z 2 schodków....
widze ze 90% tego forum to idioci albo nie znaja sie na rowerach albo maja 10 lat i nawet ci co maja po 300 postow. chyba ze ja jestem tempy bo nie zrozumialem sarkazmu sarkazmu sarkazmu i sarkazmu
Monster ma o 0.5mm wybrane materialu (zreszta jak sporo dwopolek) po to by pokazac ci jak wysoko powinienes miec polke, i wyzej (tudziez nizej w przypadku gornej) nie powinienes zapodawac.
Takie cos wplynie (w zaleznosci od przekroczenia progresywnie) na sily dzialajace na amor w konsekwencji znaaacznie obnizajac jego zywotnosc , nieco sztywnosc (mo monstah jest w sumie jak kamien ;p , ale junior jak dasz w gore to jak z gumy)
dlaczego sie smiejecie z mojego roweru ? musiałem tak zrobic bo jechałem na zlot chopperów w rudzie kameralnej a tam zeby wjechac trza było miec kąt główki poniżej 60 stopni :D
Czy wy sie nie znacie na zartach. BO mzoe to jest najnowszy model Marzochci Super monstaer 600mm skoku. Dla niektorych poprostu wyglada to tak jakby byl maxsymalnie podniesiony do dolnej połki.
czy nikt z was nie zauwarzył, że golenie górne są dłuższe od dolnych? :D
poza tym mniej więcej na wysokości naklejki marzocha widać gdie powinna być dolna półka.
w sumie wygląda to fajnie, ciekaw jestem jakby się na tym jezdziło
:D