KOXX pisze:Lupus Ja sciagnalem z tamtad Chain Reaction V bez zadnego problemu. Film jest naprawde fajny wiec zachecam do probowania :)
no wszystko pieknie, ale jak wchodze na FTP Freeriders'ów i pozniej /MTB/Files/Chain Reaction 5 [DVD-RIP MPEG 1CD]/ to tam jest jakis link tylko, zamiast pliku filmowego ;/ a gdy go sciagne i klikne, to znowu wchodzi mi na ten sam serwer i wyskakuje jakis blad :(
Dobra wszysko pięknie:
Rozpakowuje Rara - wtedy mam obraz płyty więc używam win iso żeby wyciągnąć pliki z obrazu i niby git, ale... nie można tego normalnie uruchomić z dysku, dopiero jak nagrałem obraz jiba2 i wsadziłem do dvd to chula... a ja chce mieć to na kompie a nie co chwile szuskać płyt które ulegają szybkiemu zniszczeniu i się gubią.
macie jakiś inny sposób, program ? Bo i tak już się z tym męczyłem wystarczająco długo i jak narazie obejrzałem tylko pół jiba :/
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
a np. jak mam jakiegoś filma w którym są pliki rar i inne takie nie z ikonką rara to mam ściągnąć wszystko czy tylko te rary ?? Sorki że tak nie profesjonalnie to napisalem ale nie znam sie :) Dzięki za odp.
to masz coś z kąpem nie tak mi RISE śmiga, nie ściągajcie Basically Bikes bo to jest program w którym dwuch trialowców z UK opisuje rodzaje rowerów i jakieś tam pierodły - leprze/przydatniejsze jest Higher Learning How To Dirt Jump With John Cowan
to możliwe, że cały film do dupy jest.....nie czytałem "istoty" problemu wcześniej, ale sprubój go do V-duba wrzucić, jak tam Ci nie odtworzy, to jest film rozj**any, albo w VLC MEdia Player czy jakoś tak, tam też spróbuj :p