Krakowiak ale tobie chodzi o miejscówki streetowe czy bardziej dh?!
jezeli chodzi o dh to wyjedz dh-busem(134) pod zoo i z zoo masz kilka tras i sa te north shore'y(samemu ciezko bedzie wam znalezc te ns'y bo sa tak troche ukryte :P)
dawidek1 pisze:własnie... ja tez chce jakies fajne nowe miejscóweczki... kurde zrobili by jakis zajebisty tor dirtowy w kraku. albo jakos stuningowali wilczki :D
sam se kurva zbuduj...a nie narzekaj
a northshore jest gdzie jest i lepiej żeby pedałki nie wiedziały bo po co skoro i tak tam nie pojeżdżą
hehehe spoko jest a miejscowek to pelno ja proponuje zebrac sie na awf i cos przekopac jeszcze np: dabla powiekszyc:P:P:P:P a nie gadac zrobcie to i tamto tylko zabrac lopaty i jazda...
dokładnie...a northshore jest..tylko nie wiadomo jak długo bojuż sie do nas dopierdzielali z ośrodka takiego co niedaleko lasu jest...jak wezwą policje a ci leśniczego to mamy po robocie :/
Pojeździj to znajdziesz!!!
Daj swoje gg to moze ktos sie odezwie....
Zachowujesz sie jak dress "wlcze doly juz mi sie znudzily"- nie ma komu krasc rowerow! :P
Daj gg, a ktos sie odezwie!
Heya ja w tamtym roku duzo jezdzilem enduro i wiem ze fajne hopy sa w Lasku wolskim , pod kopem kosciuszki i mieszkam bardzo dlisko parku awf i tam jest troche teraz wlasnie zaczynam jezdzic fr i chcialbym znac dobry dojazd do wolskiego i innych miejsc
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Krakowiak lepiej zeby o shorach wiedzialo malo ludzi , ja Ci nie powiem gdzie to jest i nie sadze zeby ktos Ci powiedzial...A ci co narzekaja ze nie ma miejscowek to lopaty w dlon i kopac! "bogdan, samo sie nie zrobi..."
ehh no tak, miejscowki juz sie troche przejadly, chetnie moglbym kopac, tylko - gdzie?! wiele juz bylo topicow, o tym, ze mozna zrobic nowe, a tak naprawde nikt nic nie zrobil, ja tylko nie iwem gdzie mozna by nowa trase wykopac, jesli wiecie to chetnie sie przylacze do budowania...pisss