evilbiker zrozum mnie!!! WYDAJE mi sie łatwiejszy bo 180 cwicze i próbuje troche wiecej zrobić niż 180 i niewychodzi wiec wiem ze dlamnie to jest bardzo trudne:P a backplip WYGLĄDA na łatwiejSZEGO wiec naprawde:P aze jak sie spale to potem rózne mi pomysły przychodzą i mi lepiej sie lata wiec wiesz kiedyś moze mi sie zachce backflipa robić:]
ja myśle że wystarczyłby zjazd bardzo blisko najzdu (powiedzmy jakiś krótki stolik z pionowym wybiciem). zjazd z bardzo miekkiej ziemi ,najlepiej suchego śiweżo usypanego piasku. ubrać sie w integrala zbroje ,wszystko co sie da ...i jak ktoś ma psyche to mógłby próbowac wykręcić ...i jak by miał jakieś doświadczenie skakaniu i wyperdalaniu sie na dircie to ..krzywdy sobie wytedy niepowinien zrobić ...takie jest kurwa moje zdanie
evilbiker....oczywiscie ze beckflip jest łatwiejszy niz 360 i to ci kazdy powie kto probował ( ja mówie z doswiadczenia na desce) dwie zeczy trzeba sie nauczyć: najpier czaskaj salto normalnie na nogach potem poczwicz na rowerze do wody potem juz na ziemnej hopie tylko lądowanie wyłóż sianem a na końcu zapierdol na ziemie :) powodzenia
NOoo podsuneliście mi 2 zajebiste sposoby!! Hopka tzn zjazd z piasku albo wybicie i odrazu pełnoo siana;] Niedługo już bede miał bajka spowrotem bo jest u lakiernika to bede próbował:P (chyba) jak sie nie rozjebie:p;]
myśel ze sven ma racje a fat pig blefuje...
prosy mowia ze jest łatwiejszy ten cały flip niz 360....ale sven dobrze gada z tym ze by robić to na poczadku niemal na "spinie" czyli ladowanie bllisko wybicia, itd. pozatym naprawde radze pierwsze proby poczynic do wody........
prozdo
do wody jest bardzo łatwo zrobić pod warunkiem że masz jakas skocznie...no mnie chyba po 10 razie wyszedł taki ładny do wody:D ale ciezko wydostac bmx z głebokiej wody bo ty sie cieszysz i woogole a sprzet Ci tonie...
NOooo a sposób żeby nie tonął to do ramy przykleić kilka butelek wypełnionych powietrzem i gdziemozna daż jakies materiały co wyniosa naszrower do góry a jak nie to chociąz nie pozwolą mu zagłeboko pójść pod wode;P np zamiast siodełka 3 butelki;p Dzieki za wszystko zrobi sie cieplej bedziemy ładowac najpierw do wody:p
Jeeeeee no i co:D tez zrobiłem backflipa i jestem fajny:D wystarczy pojechac do czech poćwiczyć godzinke i jest:D niedługo trzeba bedzie juz nahopach spróbować ale do gąbek sie nauczyłem:D
ps. I niejest tak prosty jak sie wydaje na filmach:/