kurwa w dupach sie wam przewraca :/ 270kb/s i kurwa smecisz ze za malo niektorzy snia o chodzby transferach po 50kb/s ... szkoda ze nie moge uzywc dapa do tego ... bo bym ciagnal ze 400kb/s a tak to idzie 70 :/
nie ciągnoł byś 400 :) bo chyba za dużo userów trochę jest. Fajny transfer od 15 mega się zaczyna uwież mi :) a jak ssasz z double source i leci 30 to aż ci się mokro robi ( z radości).
Pozdro!!!
do Jaco: słuchaj ja jestem jak najbardziej otwarty na komentarze negatywne i pozytywne ale mam jedno małe zastrzeżenie co do Twojej wypowiedzi :) minowicie co masz na myśli pisząć "same jaja" ? ps. a jeśli film ma wstawki zabawne to źle? ...dziwna sprawa <lol> pozdrawiam!
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
aha a co do tekstów typu "transfer 270 - lipa" to brechtam :D niektórzy mają po 45kb/s max także cieszcie się:) poza tym już mówiłem: jak sie komuś nie podoba to niech omija ten topic a filmu niech nie zasysa :P eLo
wg. mnie jak w filmie jest troche jaj to sie przyjemniej oglada i wcale to nie jest zle... a nawet jesli ma - to moze autorzy chcieli zrobic smieszny fim? (taki przyklad)
lizzard king: tak, chcieliśmy zrobić film z zabawnymi wstawkami żeby się go przyjemniej oglądało :) Dość już naszym zdaniem filmów takich powaznych typu: "patrzcie jaki jestem fajny, robie taaaakie rzeczy do takiej hardcorowej muzyki" :) [nic do takiej muzy nie mam, sam słucham :)]
POzdrowka ze stargardu.
Chlopaki zaj.... wasz filmik,i w dodatku smiechowy hehehe
zajebioza jak dla mnie, nie ma w nim takej powagi i oto chodzi hehe
film z jajem. wiecej pisac nie bede nie jestem wieszczem narodu:)
pozdr i gratuluje filmu