Pike Race U-Turn 20 mm vs Sherman Flick 2004 HEX TA 20 mm ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MorphineRider z calym szacunkiem ale ty to jestes jednak gosc, ja Ciebie pamietam. Miales nicka santacrusher koles ktory zawracal dupe na forum chwalac sie na lewo i prawo ze kupiles Morphine. I napisze to jeszcze raz. SAM NIE WIESZ CZEGO CHCESZ bazujesz tylko na tym co ktos by chcial. Ostatnia nasza rozmowa wygladala tak ze chciales miec PIKE i single speeda na atomlabach 24" a za chwile monstera a pozniej znowu cos. Zdecyduj sie na cos i sie tego trzymasz a nie co chwile masz HALO. I co tutaj ktos Ci powie ze bierz shermana a za chwile zalozysz nowy topic czy sherman czy slider ? Ja osobiscie bralbym PIKE z jednego konkretnego powodu - 2 lata gwarancji.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Ja biore z Allegro, więc nie wiem jak z gwarą bo bede miał chyba Pike z papierami, pudłem i wszystkim co dostajesz, gdy w sklepie kupujesz.
3,143k4r2 bede miał Atomaby jak mówiłem i SingleSpeeda ten moster to była przesada, a Slider jest z 2003 i nie ma papierów żadnych od niego.
3,143k4r2 bede miał Atomaby jak mówiłem i SingleSpeeda ten moster to była przesada, a Slider jest z 2003 i nie ma papierów żadnych od niego.
Banshee Morphine Rulez !!! Jeszcze do niedawna santacrusher.
to ze bedziesz mial papiery to nic nie znaczy bo pewnie gwara bedzie wypisana na tego typa nie na ciebie wiec jesli sie cos spartoli niedajboze to bedziesz musial wysylac go do tego typa a jak on zacznie jakies walki krecic to bedzie niedobrze . wiec jesli juz bierzesz zz allegro to gwara musi byc na ciebie ...
dozbieraj i kup nawet pike sl w sklepie bo to sie rozni tylko regulacjia floodgate w race jest zew. a sl wew. I kupuj w sklepie , ja mam komplet magow i kurwa jeden z przod jest ******* od nowosc cieknie olej::/; a tyl jest ok , a chcialem wziasc wczesniej z usa te hample. Chyba ze bierzesz marcoka to mozesz brac z allegro bo podbno i tak nieuznaja gwary:/.A cztytales te opinie na mtbr.com o piku ??
Witam
kupuj pika, manitou to straszny shit robią hity na jeden sezon a potem cza to wywalic bo sie rozlatuje. Mam juz pika 3 michy i jak narazie nic sie z nim nie dzieje z wyjatkiem chałasującego u turna ale to jest kwestia odpowiedniego servisu, w odruznieniu od psylo nie psuje mu sie praca (nie zaciera sie w połowie skoku jak narazie:)) no i na pewno chodzi lepiej od shermana.
Ja swojego kupiłem na ebay za 350 euro i mam na niego 2 lata gwarancji wiec sie nie martwie bo jak cos odsyłam i nikt mi nie powie ze zmojej winy sie rozleciało (niemcy).
kupuj pika, manitou to straszny shit robią hity na jeden sezon a potem cza to wywalic bo sie rozlatuje. Mam juz pika 3 michy i jak narazie nic sie z nim nie dzieje z wyjatkiem chałasującego u turna ale to jest kwestia odpowiedniego servisu, w odruznieniu od psylo nie psuje mu sie praca (nie zaciera sie w połowie skoku jak narazie:)) no i na pewno chodzi lepiej od shermana.
Ja swojego kupiłem na ebay za 350 euro i mam na niego 2 lata gwarancji wiec sie nie martwie bo jak cos odsyłam i nikt mi nie powie ze zmojej winy sie rozleciało (niemcy).
http://www.pinkbike.com/photo/4278363/
Wow, 3miechy....rzeczywiscie dlugo terminowy sprawdzian sprzetu.=PoisoN= pisze:Witam
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!