My tez bedziemy ;[] Mikel jakos sie zgadamy zeby razem uderzyc ...
Pozdrawiam
PS. Zrobie zdjecie to obadacie nasze dropy :D z 10m sie znajdzie jakis ..
hłehłehłe....zdjęcia wyglądają ciekawie....takie chopki o latowym spadzie lubie łotać :D...wszystko spox...nawet na ten czas wyposazył bym sie w monstera ale....kurwa mam w ten dzień mature z angielskiego!!!&$@*(%^*%@%*%@@*& fuck......!!! jebać szkołe do huuja pana...
no to mi sie podoba!!! ma byc masa ludzi, jakby cos to moj nr gg 2157049, dzis bylismy oblatac nowe dropy, beda fotki, bedzie widac,przygotujemy cos specjalnei dla samobojcow :P
kurde jak tak patrze na te zdjęcia to nie wiem co powiedziec....kurde...tam można zrobić drugi redbull rampage....serio...kurde szkoda że nie będe mógł być....ale jak wyjdzie całkiem fajna imprezka to poyslcie na zawodami w nastepnym roku....to naprawde kozacki teren...
Nie no mam lepszy pomysl ... wladujemy sie do 83 na miqlach i jazda do bytomia. Ale i tak nas bedzie za duzo i nas wydupia znowu z busa :|
Jaki jest plan? Najpierw na ta halde na dsd? Bo to wiem gdzie jest ... A jesli chodzi o inne miejscowki to juz zbladze :) A nie chce zeby mnie cos ciekawego tez ominelo :P
Pozdrawiam
chcemy wszyscy jechac najpierw na rynek do bytomia, i pozniej ze wszystkimi przejechac przez miasto, bo jak polowa se prosto na dsd pojedzie i tam zostanie to na rynku bedzie malo ludu a to nie na tym polega.....
wczoraj przygotowlaismy na szybciocha nOwe dropy na wyrobisku w dolomitach, jeszcze troszke na tym poracuje i bydzie wygar, tam gdzie sie rozwalilem mozna poleciec 5m w dol i 7 w dal!!
hehhe
wlasnie WOJT ja mieszkam na stroszku wiec na dsd mam chwilke, ale tez jade na mojej chustawce do bytomia a pozniej na dsd, chodzi zeby na drodze bylo nas jak najwiecej, mozen zrobic tak, albo wpakujesz sie do busa lub tramwaju (w niedz bedzie luz w banie), albo ktos cie podrzuci autem, ja moze wlasnie wykorzystam chyab tramwaj do tego bo pozniej nei bede mial sily skakac, a na dsd pojedziemy fest lajtowo to po drodze sie odpoczniesz, mamy na to caly dzien nigdzi enam sie nei spieszy nawt kolesie zgliwic podjada autem do bytka a z tamtad na maszynkach !!! wiec nei robci escen ze bedziecie na haldzie
Qrwa ode mnie nikt nie chce jechac... Chyba sie zawezne, pozycze slicik od kolegi i jade do was na baju :D Albo w czwartek wysle rower poczta a sam pojade PKS.
MaxDamageDA pisze:Qrwa ode mnie nikt nie chce jechac... Chyba sie zawezne, pozycze slicik od kolegi i jade do was na baju :D Albo w czwartek wysle rower poczta a sam pojade PKS.
Will see.
to wolałbym już na biku przyjechać , mimo opon 2,6 <devil>