skiteam-kolejny łoś się naciał...

shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

To mozna kupc kone w czeskim cieszynie?? albo w okolicach jezeli by tak bylo to bym uniknal babrania sie z tymi ciulami! napiszcie prosze!
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ja nie wiem po co wy wogole tam lazicie do ski teama ja nie laze ni mam zamairu sie znimi uzerac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Ja tez kupowalem Speca w ski teamie. Ale tylko dlatego ze byla przecena na koniec roku z 11 kawalkow na 8. Ale ku mojemu zaskoczeniu sprzedawca byl naprawde super. Wiem ze to w skiteamie jest prawie nie mozliwe ale jednak tak bylo. Moze dlatego ze kupowalem 'odpowiedni' rower:-) Nie mialem akurat kasy wiec wplacilem zaliczke zeby rower na mnie czekal. Jak wrocilem od kasy to przylecial szef dzialu rowerowego i mowi ze nie mozna dawac zaliczki na rower przeceniony a jezeli w ogole juz to na dwa dni gora. ( ja prosilem o trzymanie bika 2 tygodnie:-)). Jak powiedzialem gosciowi ze juz wplacilem zaliczke to sie za glowe zlapal ze bedzie mial przejebane. Ale i sprzedawca i ten jego szef dzialu stwierdzili ze maja twarda skore na plecach :-) i ze jakos to bedzie :-) Stwierdzili ze ich problemem jest to ze pracuja w ski teamie. :-) Pewnie sprzedawcy tam sa tacy bo ich cisna z gory ostro. Ale to fakt ze np. o zmianie jakiejs czesci w biku to mozna pomarzyc. Nie ma takiej opcji w ogole. Wiec polecam ski team po sezonie kiedy warto tam cos kupic o pare kawalkow taniej.
ODPOWIEDZ