[Piasta] Czy ktoś wie jakie piasty ma Josh Bender??????

Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

QPA pisze:noooo zawsze mówiłem ze tkaie filmy jak NWD źle wpływają na psychike u mółdszego pokolenia;/ meen iwdzeze cie rączki świeżbią za duzo pieniążkow?
Tobie gościu chyba sie coś pomyliło, hę ?? co z tego że gość ma za dużo pieniędzy ? Tobie raczej nic do tego, bo to są jego pieniądze. Poza tym skąd myśl że filmy z NWD źle wpływają na psychikę młodego pokolenia ? Ja np. też bardzo chciałbym mieć piasty jakiegoś zawodowca, bo wiem, że w takim wypadku musiały by być bardzo dobre, skoro jeździ na nich taki człowiek.

Zreszą kłóccie się dalej.

P.S - straszne chamstwo wtargnęło między rowerzystów na tym forum teraz. Jedni kurwa drugim zazdroszczą i wyzywają gościa, bo chce sobie kupić jakieś odjebane piasty.

pozdr
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

dokładnie Badyl,
kurw.a co za zjeby dla mnie to on moze sobie zamowic piaste wysadzana diamentami, nie moj kuzwa interes. Pieprzon.a zazdrość cała Polska taka jest. Ja też bym nie jedno chciał ale nie mam i chu.j nie jest to powodem żebym kogoś wyzywał bo ma sprzęt lepszy.

Jeszcze raz Wielka KURW>A dla lans ziomow<hahaha> Wypierdalać
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

Badyl prosta sprawa, wystarczy gnoic tych co bez powodu gnoja innych i sie naucza szacunku dla innych bikerow, nie beda juz tacy cfani, czyli albo napisza cos madrego albo poprostu przemilcza topic, ale wg mnie gnojenie takich cfaniakow to przepis na sukces :P i wreszcie zapanuje pokoj :]
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Pawlas pisze: ale wg mnie gnojenie takich cfaniakow to przepis na sukces :P i wreszcie zapanuje pokoj :]
Albo to jest ironia albo nie masz racji.... bo agresywne odpowiadanie na posty osoby która pisze chamsko wywołuje dalszą agresje i będzie taki szedł dalej w zaparte. Trzeba ignorować i już.

A piasty - mógł się zapytać, co z tego? jakbym miał pieniądze to kupiłbym sobie Karpiela i skakał to co teraz skacze na Dragu...i to by była moja sprawa. A po to forum jest, żeby można było się zapytać na jakich piastach skacze Bender.
KuMiK
Kontakt:

Aaa.. i respect dla Maxa....nie czuć strachu przed 12m.... ja to bym bał sie podejść a co dopiero myśleć o skoku.
Pawlas
Kontakt:

Kumik, masz po czesci racje, ale jesli bedziesz gnoil kogos w inteligenty sposob w kazdym topicu, jak ktos napisze cos chamskiego to moze cos z tego wyniknie, ja zamierzam sie dopierdalac do tych, co gnoja innych z zazdrosci lub innych glupich powodow i mam nadzieje ze wspolnymi silami (wraz z innymi madrzejszymi od niektorych uzytkownikami) doprowadzimy to forum do porzadku :)
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

lizzard w postach kolejny raz potwierdzil ze jest ******
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

Juby-pituch juz taki jestem ;)
bart.
Kontakt:

Post autor: bart. »

Dżosz bender jeździ na piastach z rozebranych rowerow z biedronki
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

boshe

jeden temat i już kłótnia !!

seismici i na 100% miał boomshelle
A tam
KuMiK
Kontakt:

Pawlas pisze: ja zamierzam sie dopierdalac do tych, co gnoja innych z zazdrosci lub innych glupich powodow i mam nadzieje ze wspolnymi silami (wraz z innymi madrzejszymi od niektorych uzytkownikami) doprowadzimy to forum do porzadku :)
Tak czy tak robisz to samo co oni...dla mnie żadne gnojenie i naskakwanie nie ma sensu... można się pośmiać, ale nie wyzywać...wszystko w takich granicach jak sami byśmy chcieli być traktowani.
Poza tym ta teoria o "nadużytkownikach" to śmierdzi jakimś nazizmem :Pi nieskromnie odrazu zaliczyłeś się do tych inteligentnych :P <bez obrazy oczywiście, bo nie mówie, że tak nie jest>
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

"Aaa.. i respect dla Maxa....nie czuć strachu przed 12m.... ja to bym bał sie podejść a co dopiero myśleć o skoku."

Heh dzieki... ale nie ma powodu :) Bylby jakbym to polecial. Ale chodzilo mi generalnie o to ze pare lat temu nie rozumialbym wogole jak mozna cos takiego wyladowac. A teraz to mi sie wydaje calkiem realne, tylko boje sie ze cialo nie wytrzyma i znowusz bede w gipsie zapieprzac , czego tak cholernie nie nawidze, ze sie powstrzymalem od prob. To jest najgorsze co moze byc, zwlaszcza teraz w taka piekna pogode. Poza tym naprawde chce sprzedac tego monstera... Nio i przydalyby sie jakies ochraniacze wreszcie :0

A ze balbys sie podejsc, cos ty :) Wydaje ci sie.

Co do Polskiej mentalnosci, tez mnie wkurza jak mi wkolko gadaja polec to polec tamto... e ciota. Nie rozumieja ze na tym rowerze drop ktory ma 2-3 m to zaden hardkor. To jest juz nudne. Palowanie z wciaganiem roweru, pyk, nic nie poczules, koniec. Co to za frajda. Dlatego teraz mace cos wiekszego nio i proboje sie zabierac za cos bardziej technicznego. Nie bardzo mi to poki co wychodzi, ale nikt niczego nie umial od razu, a inaczej jak w ten sposob sie chyba nie da nauczyc. A takie pierdolce wkolko tylko plotkuja i plotkuja, myslac chyba, ze ja sie boje poleciec z 1.5m schodkow... Tak samo texty " lec, przeciez masz armageddona! " - daszek na plaskie z 4m... To tlumacze takiemu cieciowi ze jak bede z czegos takiego skakal to dlugo tego armageddona miec nie bede. A wogole szkoda gadac. Kazdy kto jest choc troche kumaty to zrozumie.

A tych ktorzy uwazaja ze jak sie ma dbory rower to trzeba latac ze wszystkiego odsylam tu:

http://www.downcycles.com/techtips_properdropoff.htm

Z tego wychodzi, ze z 75% polskich dropow wogole nie powinno sie skakac, jesli chce sie skakac idealnie czysto technicznie :)

Jak ktos tak bardzo chce ze wszystkiego latac, to niech sobie kupi i lata, a jak go nie stac to tylko i wylacznie jego problem. Ja na swoj rower bardzo cizeko pracowalem i nadal pracuje, i chicalbym sie nim nacieszyc jak najdluzej.

EOT
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

heh ale nie zrozumieliscie wypowiedzi Qpy ... bo jestescie debilami ... co tu duzo gadac
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

Badyl pisze:
QPA pisze:noooo zawsze mówiłem ze tkaie filmy jak NWD źle wpływają na psychike u mółdszego pokolenia;/ meen iwdzeze cie rączki świeżbią za duzo pieniążkow?
Tobie gościu chyba sie coś pomyliło, hę ?? co z tego że gość ma za dużo pieniędzy ? Tobie raczej nic do tego, bo to są jego pieniądze. Poza tym skąd myśl że filmy z NWD źle wpływają na psychikę młodego pokolenia ? Ja np. też bardzo chciałbym mieć piasty jakiegoś zawodowca, bo wiem, że w takim wypadku musiały by być bardzo dobre, skoro jeździ na nich taki człowiek.

Zreszą kłóccie się dalej.

P.S - straszne chamstwo wtargnęło między rowerzystów na tym forum teraz. Jedni ***** drugim zazdroszczą i wyzywają gościa, bo chce sobie kupić jakieś odjebane piasty.

pozdr

Eh niechce mis ei z toba gadac ja bym niechciał miec piast amora ani qrwa spodenek do spania zadnego zawodowca bo mnie nie obchodzi na czym jeździ czejs i na czym smiga bender;/ a to ze jeździ na nich w cale nie oznacza ze musi być dobre!! pamietaj ze pierwsze co to jest sponsoring i jeżdzą na tym co im dadzą!! hamstwo to jest to co napisałes bo moge stwierdzic ze jestes mało inteligenty bo nie skumałeswogole mojej wypowiedzi... przemooo niestety tak bywa;/ ja akurat nikomu nie musze zazdrościć sprzeta ani umiejetnosci (których mi brakuje bo jestem ciota i jeźdizc nie umie:D) wiec słowa zazdrośc juz nie ma w moim słowniku! to było przed 2 laty jak sie pierwszy raz na oczy fula widziało a teraz mam to głeboko w dupie
www.ROMED.pl lamusy!
Pawlas
Kontakt:

no chyba masz racje, bo przypuszczam ze jestes ode mnie starszy i wiesz co mowisz, ale jesli nie wprowadzi sie na to forum jakis zmian, to coraz mniej osob bedzie tu wchodzic i w koncu dh-zlom padnie. Byliscie kiedys na forum BA ? widzieliscie jaki tam jest porzadek ? dlaczego tutaj nie moze tak byc ? ludzie pomyslcie troche zanim cos napiszecie (mowie do tych co zakladaja topici i do tych co ciagle pisza "opcja szukaj palo" albo "ale z ciebie ciul, zalozyles ten topic zeby zaszpanowac sprzetem") jesli jestescie zazdrosni o to ze ktos ma lepszy sprzet, to zrobcie cos w tym kierunku zeby takowy zdobyc...
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

hahahaha na BA rzeczywiscie jest MEGA porzadek ... jest to samo ale nie ma tych wszystkich gnoji ... (kilku jest ale bez przesady)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
KuMiK
Kontakt:

Wierz mi Max że bałbym się... wiem jaka jest moja reakcja na przepaść większą niż 10m - jedna noga z tyłu i tylko głowe próbuje wychylić :P

A powiedz Max tak szczerze - największy Twój drop? Czy to tajemnica?
Pawlas
Kontakt:

aha ten post byl do Kumika :p
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Oj Badyl. To że pros ta nich jeździ nie znaczy że jakis super dobre bo np. jak powiedział Max pękają zamiast amortyzować udeżenia. Oni też tesują sprzęt i to że on ma na filmie jakąś super część to nieznaczy że ona jest odrazu good. Prosi sobie mogą łamać co chcą(cześci), bo i tak dostaną nowe od sponsora. Trzeba mieć swój styl i dobierać coś dobrego dla siebie, a nie dla prosa!
ODPOWIEDZ