na rolkach to lepiej wychodzi, ale na rowerze tez sie da :] jedziesz chodnikiem i jak idzie jakas ładna panna, to podjeżdżasz za nią, i po tyłku ją :P fajna zabawa, tylko czasem dziewczyny sie wkurzają :P
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ChaRlie.FR ta znana w krakowie zabawa polega na tym iż jedziesz z kolegą obok siebie, podjeżdżasz do niego i naciskasz mu przedni champel to naprawde stresująca zabawa :)
jojosize co do trikow motocyklowych - znajdz dluga ulice z piaskie, szutrem, czyms po czym mozna sie slizgac, rozpedz sie do 50 kmh i zejdz z roweru, stan z boku i ciagnij nogami po ziemi, jak na nartach wodnych... albo wyjdz za siodelko i to samo, lapami za siodelko trzymasz <--- czsami fajnie wychodzi :P
My teraz planujemy przejechać przez Wrocławski rynek na rowerku bobo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D- jak by ktoś nie wiedział to rowerek dla dzieci z kołami chyba 12" albo 10"...
Ja z kumplami rozpedzamy sie do 25-30km/h np. w parku i przejezdzamy koło typiary tak zeby prawie ja szurnac ramieniem ! ! ! Sprubójcie i spojzcie na reakcje ludzi(ofiar) ! ! ! Tylko jak jezdzicie z PEGAMI to uwazajcie zeby nie podwinac typiary ! ! ! Miłej zabawy
U nas w siedlcach to ganiamy autobusy miejskie i je zaznaczamy :D czyli ocieramy oponami w czasie jazdy o zderzaki :) juz nie ma żadnego nie zaznaczonego a ten pomysł z łapaniem komuś hamulcy mi sie podoba tesz to sprubóje :D
Hamowanie przednim przed skarpą :) To jest to :) Szcególnie jak zachaczysz nogami o kiere i lecisz z rowerem :) Z łapaniem hampla niezłe :P Co do autobusów to spróbujcie jeździć wokoł niego tak żeby koleśnie mógł ruszyć :) My sie akurat bawiliśmy w "masz go" lol ale na rwoerze tez może być nieźle.