fala gtx'ow dualowych :|
nieeee miałęm coś napisać ale to po prostu no-comment
ta ramka pancerna :rotfl: kuzyn ma to coś tylko fulla na "kołach" 24 i jest chujowo ciężkie i szczerze to napewno pancerne to nie jest, spawy są wygryzione, jakby kots to tobił na akord, tylne haki wyglądają jakby były zrobione z blachy po puszcze browca, jescze te zajebiste światełka i koszyk na bidon...a idź mi z tym...
ta ramka pancerna :rotfl: kuzyn ma to coś tylko fulla na "kołach" 24 i jest chujowo ciężkie i szczerze to napewno pancerne to nie jest, spawy są wygryzione, jakby kots to tobił na akord, tylne haki wyglądają jakby były zrobione z blachy po puszcze browca, jescze te zajebiste światełka i koszyk na bidon...a idź mi z tym...
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
ale tak ogólnie, to nie wolelibyscie dostac na komunie, czyli moze to byc dla niektórych poczatek przygody z rowerem, takiego rowerka, czy bardziej chcielibyscie jakiegos krossa albo besta ?:P Ogólnie dla 8-letnich dzieci to całkiem spoko
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
mareznia... Myślicie żę rodzice kupią takiemu szczylowin na komunie bika za 8 baniek?? Może 1 na 15, reszta będzie śmigała na makrosach :( Który rodzic zna sie na tyle na bikach żeby dzieciakowi kupić coś w miare normalnego?? 1 na 50 ? dla innych różnicą jest cena i wygląd, nic więcej...
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
no i dziecko po dostaniu extra roweru bardziej zainteresuje się tą tematyką, naogląda sie jak to naprawde sie jeździ(np.NWD5) i sam spróbuje ... i... wiecie:P ale tak na serio to faktycznie przykre:/ wchodzi jakaś moda i to mnie przeraża:/ na złom z tym złomem!
Sprzedam Rock Shox Pilot C 80-100mm`04r Po serwisie! Stan igła! gg:5047705
-
- Kontakt: