nom juz gadalem z ojcem. mniej wiecej naklejka formatu ok 10*5cm (na rame) z dowolnym przeslanym wzorem na przezroczystej folli kolorowa kolo 5 zl, oczywiscie moga byc wieksze, nawet do formatu A0 bo jest taki sprzet:)
Siema, też myślałem że to fajna sprawa żeby zarobić pare złotych, ale muszę cie przestrzec przed dużymi kosztami wyprodukowania takich naklejek!!! Poza tym jeżdziłem z naklejkami po sklepach a tam.... po uszy załadowani!!! I to maja takie ceny że ja nie bylbym w stanie ich przebic i niestety bede spłacał kredyt wzięty na naklekji przez 2 lata!!! Przemyśl !!
tez jestem za.Najlepiej to takie naklejki w stylu "hapaj dzide" :P albo te z imionami lub nickami,albo niech ktos zaprojektuje jakis fajny wzorek i bedzie git ;]
nie wiem czy jest sens, ale to twoja sprawa.
nie ma wiekszego problemu, po prostu idziesz do jakiejs porzadnej firmy reklamowej z gotowym obrobionym wzorem (to chyba nie problem kto choc troche zna corela) i tam ci zrobia co zechcesz. proste. ale jesli chcesz w to sie bawic to mozna troche zarobic, ale nie sa to zadne kokosy.
z reszta na allegro pelnotego jest.
Budka ja bym potrzebowal naklejki. Nawet juz mam zrobiony wzor. Wszytsko by zajelo kartke formatu A4. Jak cos to odezwij sie do mnie na gg 934712. Z reszta sie widzielismy juz kiedys bo jestem z wrocka.