Muzyka
-
- Kontakt:
Hardcore
Speedcore
Gabber
Happy Hardcore
Trance
Hardstyle
Rave
Club
Black Metal
Metal
Dla rozluznienia jakies polskie stare kawalki, grechuta, tudziez kombi ;]
Czasem mam faze na Polski hip hop ;]
Uwielbiam wrecz mixowac kawalki, najlepiej wolne melodyjne, i robic z tego happy hardcore - cos ala trance ale duzo szybsze bo 180-200bpm i dajace fajnego kopa ale jeszcze melodyjne ;]
Bardzo komercyjna odmiana core'a ale daje rade ;]
Speedcore
Gabber
Happy Hardcore
Trance
Hardstyle
Rave
Club
Black Metal
Metal
Dla rozluznienia jakies polskie stare kawalki, grechuta, tudziez kombi ;]
Czasem mam faze na Polski hip hop ;]
Uwielbiam wrecz mixowac kawalki, najlepiej wolne melodyjne, i robic z tego happy hardcore - cos ala trance ale duzo szybsze bo 180-200bpm i dajace fajnego kopa ale jeszcze melodyjne ;]
Bardzo komercyjna odmiana core'a ale daje rade ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Ja też disco polo naijbardziej lubi Boys-Biba i Figo Fago
a tak naprawde to Dying Fetus , Death, Mayhem, Cannibal Corpse, Nile, Slayer, Celtic Frost, Venom, Destruction, Graveland, stary Carcass,Vital Remains, Morbid Angel, Hate Eternal, Unleashed, Decapitadet, Behemoth, Quo Vadis, Vader, Kat, Immortal, Burzum, Satyricon, Dark Funeral no i czasem klasyki od których zaczynałem Black Sabbath, stara Metallica, Iron Maiden, AC/DC :D
a tak naprawde to Dying Fetus , Death, Mayhem, Cannibal Corpse, Nile, Slayer, Celtic Frost, Venom, Destruction, Graveland, stary Carcass,Vital Remains, Morbid Angel, Hate Eternal, Unleashed, Decapitadet, Behemoth, Quo Vadis, Vader, Kat, Immortal, Burzum, Satyricon, Dark Funeral no i czasem klasyki od których zaczynałem Black Sabbath, stara Metallica, Iron Maiden, AC/DC :D
gg:3558924
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co by nie bylo ze sam hardcore :P
1.RHCP-under the bridge
2.RHCP-otherside
3.RHCP-californication
4.RHCP-scar tissue
5.capone&noregae-invincible
6.ANKH ***
7.The Cramberries-zombie
8.a tribe called quest-can I kick it ?
***-ANKH to dla waszej wiadomosci taki polski zespol rockowo niewiadomo jaki :] polaczenie rocka z symfonie i takie tam wypas na maxa :D nie wiem czy gdzies dacie rade znalezc na necie, ja szukalem miesiac ale warto :D plyta org. koszt chyba 25 zl wiec ...:P ale zrobilem reklame :D ale czarna plyta tylko!! pierwsza!
1.RHCP-under the bridge
2.RHCP-otherside
3.RHCP-californication
4.RHCP-scar tissue
5.capone&noregae-invincible
6.ANKH ***
7.The Cramberries-zombie
8.a tribe called quest-can I kick it ?
***-ANKH to dla waszej wiadomosci taki polski zespol rockowo niewiadomo jaki :] polaczenie rocka z symfonie i takie tam wypas na maxa :D nie wiem czy gdzies dacie rade znalezc na necie, ja szukalem miesiac ale warto :D plyta org. koszt chyba 25 zl wiec ...:P ale zrobilem reklame :D ale czarna plyta tylko!! pierwsza!
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647