Belchatów - po zawodach - wyniki, filmy

Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

to był transfer.... szkoda że nie pojechałem :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
mongol dh
Kontakt:

Post autor: mongol dh »

nie mialem czasu zeby chodzic i sie dowiadywac ktory bylem pozatym chcialbym tez zobaczyc na kilka innych osob ktore one byly, a to na koncu to nie byl zaden drop, nie wiesz chyba jak wyglada drop, to byla hopa najzwyklejsza
mongol dh
Kontakt:

bardzo mozliwe ze bylem nawet 30 bo sie wyjebalem w finale i zjebalo mi to czas i mialem 1.49 :/
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

mongol dh pisze:nie mialem czasu zeby chodzic i sie dowiadywac ktory bylem pozatym chcialbym tez zobaczyc na kilka innych osob ktore one byly, a to na koncu to nie byl zaden drop, nie wiesz chyba jak wyglada drop, to byla hopa najzwyklejsza
Buuuuhahahaha ok men przyznaje sie moze niewiem co to jest i jak wyglada drop ale nie wmówisz mi ze kawałek deski to jest hopa;/;/ gdzie tu profil? jakies co kolwiek?:|
www.ROMED.pl lamusy!
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

a od kiedy żeby była hopa, to potrzebny jest profil ?
...to był zwykła hopa...a jakby była zrobiona z desek i na to położona ziemia, wtedy to byłaby hopa ?, przeciez nie wazne z czego, wazne jak i co jest zrobione.|
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
mongol dh
Kontakt:

qpo hopa nie zawsze ma profil, drop jest w dol a nie w dalprofil to ma dirt a to byla dluga hopa w dal taka nie musi miec zadnego profilu wystarczy ze jest w gore, moze ty jedynie zeby skakac hopy potrzebujesz profili, jakos nie wiem czemu ale nikt z kim gadalem o tej trasie nie powiedzial mi jeszcze ze to byl drop
mongol dh
Kontakt:

no dokladnie sedrik ma racje, qpo idz zrob kupe i przemysl to
QPA
Kontakt:

dobra dobra hopa to hopa ma wybijac!! a to cie wybijało? nie z tego trzeba było sie samemu wybic zeby łądnie poleciec;/ dlamnie to było z ***** i do niczego nie podobne;/ nawet włąsnie jak widac do konca nie wiadomo co to było hopa to hopa profil ma byc i ma wybijaci juz.....
www.ROMED.pl lamusy!
Haski
Kontakt:

Post autor: Haski »

o czym w chrzanicie to jest temat odnosnie fot i filmow a nie o jakis pierdołach.... NORMLANIE jak caly dh-zone - jeden temat a dyskusje na wszystkie tematy tylko nie na ten jedyny... pozdro
mongol dh
Kontakt:

jak sie mialo prezdkosc zluwia to sie trzebabylo wybijac ja jakos nie potrzebowalem i lecialem daloko za ladowanie, hopa byla zajebista, ale wrocmy do tematu czy ma ktos jeszcze jakies zdjecia pprzecierz duzo osob robilo foty!! i czy gdzies jest dostepna pelna lista z wynikami??
QPA
Kontakt:

predkosc zółwia.... ok nie wnikam tez to przelatywałem z moją predkoscią zólwia wiec problemu nie widze... btw niewiem jak tam mozna było nie dolecieć;/

PS. jezeli ktos robił foty i ma gdzies mały zielony rowerek stywny na 24 kołach i numerem startowym w przednim kole wysyłac na maila qpass@wp.pl
www.ROMED.pl lamusy!
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

TY QPO TO NIE BYŁ DROP TYLKO HOPA TY ŁAJDAJU!
KOCIE SZAMBO!!
Kocie szambo!!!
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

Kocie szambo!!!
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Chyba Bełchatów to nie tylko zawody DH, zobaczcie na artykulik;
http://www.rower.com/archiwum.php?art=1711
Jesyt chyba gdzi pojeżdzić i wszak to centrum kraju (Blisko).
Kontakt:

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=468671 jedno foto

"hopa".........eeh to znaczy ze te kilka centymetrów co podniesli deske robi z niej hope? bo gdyby deska była by płaska to BYŁBY NAPEWNO drop tak? a to ze jest lekko do góry to znaczy ze juz jest hopa? nie no paranoja.......
www.ROMED.pl lamusy!
mongol dh
Kontakt:

ty kupo ty nie wiesz jak wyglada drop, jak by ta deska byla plaska to tez by to byla hopa drop jest w dol a nie w dal, ogladnij sobie bendera on skacze dropy i przyj|yj sie dokladnie jak to wyglada
mongol dh
Kontakt:

czy ktos ma jeszcze jakies fotki, czy gdzies znajduje sie pelna lista z wynikami??
ODPOWIEDZ