Po co montować 24" do górala?
Qube ty q... nie badz taki chojrak. Kazdy moze miec wlasne zdanie na ten temat i hasla "odpierdolcie sie od nich" nie sa na miejscu. I wierz mi nie jestem malolatem odwaznym zza monitora i nie jezdze na rowerku z hipernowej. W odroznieniu od Ciebie mam jako takie pojecie o sprzecie, przejzalem posty ktore pisales i ... a zreszta sam wiesz. Taki madrus z ciebie co to niby ujezdzal kazdy rower a sie pyta o Speca Big Hita longa <lol> Nie rob z siebie pan experta bo nim nie jestes. A co do tego banshee to masz racje, chcialbym takiego po to zeby sprzedac i sobie strzelic NORCO SHORE albo SPECA BIG HIT'a Experta FSR. Widac ze jestes lapsem co sie firma podnieca. KONA i BANSHEE rulez tak ? Idz dalek wertowac katalogi...
n0 ridE n0 fUN
wyluzuj i przeczytaj jeszcze raz w jakim kontekscie napisalem o komunii... sam zreszta mam 24' na tyle ;p bo lubie czoperkiRoman_Maxx pisze:Pojechaliście z tematem nie w tą stonę, bo 24" pojawiły sie w maszynach downhillowych/freeridowych lub NS
i nie po to by wolniej jeżdzić albo iść do komunii !!!
Zanim napiszecie kolejnego bzdeta, to poczytajcie trochę o czym mowa i jak to się stosuje.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
zamilknij bo nie chce mi sie prowadzic tych spekulacji, tak mówisz ze jestem lapsem a w ogole mnie nie znasz, nie jestem typem kozaka jak uwazasz, woiec nie wypowiadaj sie, ja tez moge miec wlasne zdanie i ty mi nie bedziesz mowil co mam robic
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
-
- Kontakt:
Na 24" rower fajniej stoi, lepiej wchodzi w bandy, nizej stoi caly. Mnie to pasuje. A do armageddona wchodzi i 26 i 24 i w obu przypadkach na 3.0.
Nie mam 24" po to zeby upychac 3.0 bo moglbym i na 26. Tak naprawde lepiej sie jezdzi, przynajmniej w moim bajku.
Nie mam 24" po to zeby upychac 3.0 bo moglbym i na 26. Tak naprawde lepiej sie jezdzi, przynajmniej w moim bajku.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
ale jak np z przodu masz duzą 2 półke to ta 26 ci sie wydaje i tak mała to samo z tylnim duzym amorkiem, zawsze jezdzilem na hardtailu, teraz kupuje stinkacza , dzis mierzylem pojezdzilem sobie na nim bo mierzylem czy dobra rama bedzie (niestety potrzebuje 17') i mi sie wydawaly kolka male,
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!