***** dobijające sa już tematy o RST!!!!!!!!!!! wrrrr:[ goście nie możecie sie wreszcie kurwa nauczyć że RST jest do jazdy XC albo lepiej do jakiegos trekinngu....a nie skakania murkow itp.:/:/:/:/ wiecie bo czasem tak jest...że amor ma swoje przeznaczenie....np. widelec sztywny DaBomba(jumpfork chyba) jest przeznaczony do skakania murkow katowania...itp. i on jak najbardziej to wytrzymuje ....wiec jak nie macie kasy...bo to jest chyab głównym powodem kupowania rst i reszty ścierwa to inwestujcie w sztywne widelce...(dałem tylko dla przykładu widelec DB ale są jeszcze destroyery , treki, i wiele innych)
Ja bym na waszymi miejscu pogadał z rodzicami......oni 3mają kasę, może porzyczą, tylko trzeba ich stopniowo podpuszczać, bo tak prosto z mostu to masakra może być.......No a jak już śmigacie na RST, to sprawdzajcie od czasu do czasu jak się 3ma no i te korki czymść zaklejcie......
bylo to sam koles ktory jest n afotcer opisywal ale dobzr ebo ludzi ektorzy tego nei widizli moga sie przekonac ze lepiej dozbierac i kupic jakis pozadny amor!!!
dobry argument zeby naciagnac rodzicow na porzadnego amora: Mamo, jak nie dasz mi kasy na dobry amortyzator to moge skonczyć jak ten chlopiec! (i pokazac zdjecie) ;)
Chłopiec to moze nie ;]. odszkodowanie łącznie 720zł. A co to szperania to szperałem ale gwinty byly eleganckie, tylko sie co jakis czas korki odkrecaly ;/. Ale teraz mnie to jebi... smigam sobie na dj3. a do młodych i nie tylko bikerów, powiem tylko uwazajcie i zastanówcie sie z 5 razy zanim kupicie amorka.
720zł?????????????????? qrwa i sie nie odwołałeś? ja jeebie koło oka czy nawet jak cos miałes z okiem to chyba wieecej powinienes dostac jak ja za zwichniecie obojczyka miałem 1800zł!!