Zawody - street
siema.
pracowalem swego czasu w urzedzie i powiem wam ze jak chcecie cos takiego zrobic to zrobicie tak:
najpierw niech ktos zrobi taki maly konspekt tego na czym polegaja takie wyscigi i niech mniej wiecej okresli trase... tzn gdzie jakie schody, ktore zakrety i miejscoowki bo oni musz wieddziec dudzo wczesniej co i gdize maja zamknac...
po 2 napiszcie do potencjalnych sponsorow czy gdyby Miasto sie na to zgodzilo to czy podjeli by sie patronatu nad ta impreza... niech dadza wam jakies pismo ze zgodzili by sie...
zapytajcie sie w UM kto sie zaajmuje tego typu rzeczami i najpierw pogadajcie z nim... niech on was wkreci na Rade Miasta...
zaprezentujcie na radzie to co macie i to co juz zrobiliscie ze macie projekty, sponsorow i bedzie to dobra reklama dla miasta i ze przyjada bikerzy z calej Polski (bo tak pewnie bedzie...)
i niech oni to przemysla i przeglosuja... jezeli sie zgodza to macie juz impreze na 100%
tylko ubierzcie sie normalnie zeby nie pomysleli ze maja do czynienia z jakimis niepowaznymi ludzmi... (garniak sie przyda...)
jak juz to zrobicie i bedzie zgoda to trzeba nadac widomosc sponsorom, gazetom, masie krytycznej i niech to sie wszystko rozglasnia... bedzie zgoda bedzie Street Racing!! :D
powodzenia...
pracowalem swego czasu w urzedzie i powiem wam ze jak chcecie cos takiego zrobic to zrobicie tak:
najpierw niech ktos zrobi taki maly konspekt tego na czym polegaja takie wyscigi i niech mniej wiecej okresli trase... tzn gdzie jakie schody, ktore zakrety i miejscoowki bo oni musz wieddziec dudzo wczesniej co i gdize maja zamknac...
po 2 napiszcie do potencjalnych sponsorow czy gdyby Miasto sie na to zgodzilo to czy podjeli by sie patronatu nad ta impreza... niech dadza wam jakies pismo ze zgodzili by sie...
zapytajcie sie w UM kto sie zaajmuje tego typu rzeczami i najpierw pogadajcie z nim... niech on was wkreci na Rade Miasta...
zaprezentujcie na radzie to co macie i to co juz zrobiliscie ze macie projekty, sponsorow i bedzie to dobra reklama dla miasta i ze przyjada bikerzy z calej Polski (bo tak pewnie bedzie...)
i niech oni to przemysla i przeglosuja... jezeli sie zgodza to macie juz impreze na 100%
tylko ubierzcie sie normalnie zeby nie pomysleli ze maja do czynienia z jakimis niepowaznymi ludzmi... (garniak sie przyda...)
jak juz to zrobicie i bedzie zgoda to trzeba nadac widomosc sponsorom, gazetom, masie krytycznej i niech to sie wszystko rozglasnia... bedzie zgoda bedzie Street Racing!! :D
powodzenia...
Nikt z Wawy nie jest chętny do podjęcia sie chociaż próby zorganizowania tego ?? A wy byście przyjchali do takiej dziury jak Skarżysko Kamiennia ( polowa drogi miedzy Radmomiem a Kielcami i ok. 150 km od Wawy ?? ), bo moze bym sie popytal u mnie w miescie ale czy ktos by przyszedl ale niech ktos w Wawie zadziala bo tam jest lepsze zaplecze i sponsorow sie znajdzie ! :)
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
-
- Kontakt:
no dobra.... pomysly sa, chetni do tego tez sie znajda ale potrzebny jest inteligentny gosc (nieobrazajac innych) ktory podejmie sie wyprawy do UM i Kaczora z ta propozycja, zakreci go tak i pokaze same pozytywne aspeky ze ten ***** ktory zajmuje najwyzsze stanowisko w wawie sie zgodzi...
nie jestem z wawy wiec najpierw wezcie sobie mape lub uruchomcie szare komurki i pomyslcie ktoredy moze biec trasa wyscigu... zaprezentujcie swoje pomysly na dh-zone-ie i niech wszyscy zadecyduja o trafnoci trasy....
nie jestem z wawy wiec najpierw wezcie sobie mape lub uruchomcie szare komurki i pomyslcie ktoredy moze biec trasa wyscigu... zaprezentujcie swoje pomysly na dh-zone-ie i niech wszyscy zadecyduja o trafnoci trasy....
ja jestem chetny do pisania ale jak narazie nikt nie chce sie tego podjac... jak sami widzicie dh-zone sie juz zgodzilo ze rozglosni sprawe wiec teraz to juz zalezy tylko od was czy dacie jakies pomysly na traske i czy ktos pojdzie z tym od wladz miasta... osobiscie gdybym mial warunki u siebie w miescie to tu bym to kombinowal, ale przeciez to wy mieszkacie w stolicy wiec dzialajcie to naprawde moze sie udac....!!
-
- Kontakt:
yo. mam jeszcze jednego pomysla... proponuje wrzucic ten topic na Pogaduchy Rowerowe bo tam jednak znacznie wiecej ludzi sie przewija i wiecej to przeczyta...
Słuchajcie...zgłaszam się do szukania sponsorow i opieki medialnej :)) Jest ktos chetny do pomocy mnie i zajmowieniem sie szukaniem dobrej strasy...wedlug mnie najleszpe by bylo miejsce gdzie miasto nie musialo by duzo inwetsowac oraz zamykac ulic itp. bo to sie wiaze dla nich z kosztami ( sluzby miejskie itp. )....poza tym trzeba by dobra gadke wymyslec i niech ktos sie zajmie rysunkirem komp. trasy....jak ktos jest chetny do pomocy do GG:3690229 -> nie jestem z Wawy ( tyko moj ojciec tam mieska ) ale trzeba cos zorganizowac...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wiesz ja mysle ze przygotowania zeby pujsc do nich z czyms konkretnym beda trwaly z kilka tygodni wiec nawet gdyby to mysle ze w najlepszyszm wypadku te zwody by sie odbyly koniec czerwca - lipiec...trzeba sie DOBRZE i SOLIDNIE przygotowac bo to urzednicy i zyjemy w Polsce...
siema. alicef calkiem rozsadnie mowi... najpierw znajdzcie kogos kto was poprsze a pozniej pokazcie to miastu... moze sie zdecyduja... co do terminiu to watpie nawet w to ze uda sie wam zorganizowac impre w czerwcu a naweet w lipcu... jak bedzie to koniec sierpnia to byly by dobrze...
nie jestem z wawy ale czasami tam przyjezdzam polatac i jedna calkiem niezla miejscowka to przeciez powisle i okolice agrykoli... tam jest gdzie sie rozpedzic, schody tez sa...
ale to pozostawiam wam...
pzdr
dr
pzdr
dr