DH Maturzyści - jak tam wyniki :))

alicef
Kontakt:

Post autor: alicef »

Widze ze kolega tez informatyke zdaje :) Witam swojaka :D Jak tam powtowrki i czego sie uczysz i masz moze gdzies jakies algorymty na kompie albo zrodlowe z jakimis patentami :)
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

ile pkt. max jest? ze 20? (sadzac po tym, ze wszyscy maja ok 20...)
donic
Kontakt:

Post autor: donic »

nowa matura to sciema :p
fuck the house music!

! death to vinyl !
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

polski 13:/
ang roz 18;)
polski pisemy lepszy niz sie spodziewalem. Jutro angielski wiec pryszcz na dupsku a 16 geografia:D. powodzenia koledzy maturzyści
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

polak: 17
ang dwujezyczny (poziom CPE): 20

i polski pisemny to trafilem akurat na 2 lektury szkolne ktore jako jedyne przeczytalem w przyciagu 3 lat liceum :D angielski pisemny to byl przesiew ale ratuje nas to ze na uczelni za 75% z dwujezycznego mamy od razu 100% z rozszerzonego.
www.trialshop.pl
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

co to jest ang dwujezyczny ???
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Nie wiem po co te matury i wszystkie egzaminy robią:/...
Po co wogule szkoła jest??:/...
I tak zostaniemy zawodowcami na bikach:P...:D:D:D...
www.dirt71.prv.pl
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Alicef co ci się jebło. Na ustnych jest polski i obcy nowożytny. Pisemnę obowiązkowe to polski i obcy do tego jesden dodatkowy do wyborku który jest obowiązkowy i możesz go zdawać na poziomie albo rozszeżonym albo podstawowym. I jeszcze masz do wybory 3 przedmioty jakie chcesz nie obowiązkowe które zdajesz tylko na poziomie rozszeżonym (tzn podstawowy tesz ale musisz przystąpić do rozszeżonego bo ci nabazgrają w papierach). Aby zaliczyć mature musisz zdobyć conajmniej 30% pktna poziomie podstawowym, oprócz rozszeżonego ustnego obcego gdzie tesz musi być to 30%.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
dmitrij
Kontakt:

polski był, tak jak i próbna, po******* ale rozszerzony całkiem ciekawy. A angielski to z palcem w dupie:P
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

pewnie wiekszosc tych chase'ow i lenoskych nie skonczyla sredniej szkoly :P no ale oczywiscie moge sie mylic :)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

ja tak sobie:
pol 12 (zaczęłem przygotowania 3 dni przed)
ang roz 16 - nie odpowiedziałem na jedno pytanie, ******** było :d

polaka napisałem jako tako, nie lubi ę wypracowań, a wczoraj angol po prostu bosko, tylko lipa, bo 6 godzin w budzie.

teraz tylko 18 maja fiza i po wszystkim
Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

Alicef - nie ucze sie bo podchodze hobbystycznie do tego!! To jest przedmiot dodatkowy u mnie wiec jak poleje to trudno! :D A algorytmy mam ale nie rozpakowane chyba bo jush nie wiem co mam tutaj na kompie, ale polecam stronke 4programmers i binboy home page(poszukaj) naprawde duzo materialow i linowk do jeszcze wiecej!! A ze sie tak zapytam na czym zdajesz maturke - chodzi o oprogramowanie i system operacyjny??
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

SDSW to jest cos takiego co klasy dwujezyczne musza pisac (zmieniono statut tych klas dopiero w trakcie trwania naszego roku) i nie mozna sie z tego wycofac o ile sie nie zdeklaruje na zdawanie innego jezyka. generalnie chodzi o to ze poziom takiego egzaminu jest zlbizony do Certificate of Profficiency English.
www.trialshop.pl
hasa(cz)
Kontakt:

Post autor: hasa(cz) »

polski pisemny sredniawka: pisalem na ten drugi temat (bohater romantyczny w Kordianie i Nie-boskiej..) bo o potopie to kiedys tylko slyszalem na hiscie.

angol zdawlem podstawowy,bo slaby jestem. z 2 zadania do sluchania (tego o pogodzie) zrozumialem tylko 2 pierwsze zdania. sam bełkot. nie wiem czyja to wina ale na pewno nie nasza.

16 mam geografie....mysle ze podstawowa zdam. na rozszerzona musze jeszcze wiele powtorzyc(pouczyc sie)

zaczne od jutra :P
podpisu nie było, nie ma i nie będzie !!!
dmitrij
Kontakt:

wszyscy narzekaja na prognozę pogody ale trudno wymagac, żeby Brytyjczyk mówił tak żeby Polacy go mogli zrozumieć;)
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Hehhe... na polskim Potop mnie uratował...o kordianie i nie-boskiej też bym napisał, ale napewno nie tak jak o potopie bo to czytałem, interesowało mnie i do tego lubię historię więc dorzuciłem kilka ciekawostek i faktów.

Co do anglika - pogoda rzeczywiście był żywcem wyjęta z jakiegoś BBC... ale dało się to zrobić - za pierwszym razem zaznaczyłem może 3 odpowiedzi, za drugim razem mialem wszystko i jednego albo dwóch nie jestem pewien:P
nme
Kontakt:

Post autor: nme »

pl. 20 pkt.
ang. rozsz. 20 pkt.
(,^^)
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

A pisał ktoś historię wczoraj?? Jak wrażenia?

Bo moim zdaniem była trudniejsza niż próbna, ale co nie znaczy, że była trudna... mnóstwo źródeł, dużo na myślenie, a;e myślenie poparte wiedzą...... nawet wypracowanie na rozszerzonym mi podpasowało - społeczeństwo polskie od XIII do XV wieku - akurat kilka razy czytałem podobne tematy z ksiązek i poszlo dobrze :]
ODPOWIEDZ