DH Maturzyści - jak tam wyniki :))
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Alicef co ci się jebło. Na ustnych jest polski i obcy nowożytny. Pisemnę obowiązkowe to polski i obcy do tego jesden dodatkowy do wyborku który jest obowiązkowy i możesz go zdawać na poziomie albo rozszeżonym albo podstawowym. I jeszcze masz do wybory 3 przedmioty jakie chcesz nie obowiązkowe które zdajesz tylko na poziomie rozszeżonym (tzn podstawowy tesz ale musisz przystąpić do rozszeżonego bo ci nabazgrają w papierach). Aby zaliczyć mature musisz zdobyć conajmniej 30% pktna poziomie podstawowym, oprócz rozszeżonego ustnego obcego gdzie tesz musi być to 30%.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Alicef - nie ucze sie bo podchodze hobbystycznie do tego!! To jest przedmiot dodatkowy u mnie wiec jak poleje to trudno! :D A algorytmy mam ale nie rozpakowane chyba bo jush nie wiem co mam tutaj na kompie, ale polecam stronke 4programmers i binboy home page(poszukaj) naprawde duzo materialow i linowk do jeszcze wiecej!! A ze sie tak zapytam na czym zdajesz maturke - chodzi o oprogramowanie i system operacyjny??
SDSW to jest cos takiego co klasy dwujezyczne musza pisac (zmieniono statut tych klas dopiero w trakcie trwania naszego roku) i nie mozna sie z tego wycofac o ile sie nie zdeklaruje na zdawanie innego jezyka. generalnie chodzi o to ze poziom takiego egzaminu jest zlbizony do Certificate of Profficiency English.
www.trialshop.pl
polski pisemny sredniawka: pisalem na ten drugi temat (bohater romantyczny w Kordianie i Nie-boskiej..) bo o potopie to kiedys tylko slyszalem na hiscie.
angol zdawlem podstawowy,bo slaby jestem. z 2 zadania do sluchania (tego o pogodzie) zrozumialem tylko 2 pierwsze zdania. sam bełkot. nie wiem czyja to wina ale na pewno nie nasza.
16 mam geografie....mysle ze podstawowa zdam. na rozszerzona musze jeszcze wiele powtorzyc(pouczyc sie)
zaczne od jutra :P
angol zdawlem podstawowy,bo slaby jestem. z 2 zadania do sluchania (tego o pogodzie) zrozumialem tylko 2 pierwsze zdania. sam bełkot. nie wiem czyja to wina ale na pewno nie nasza.
16 mam geografie....mysle ze podstawowa zdam. na rozszerzona musze jeszcze wiele powtorzyc(pouczyc sie)
zaczne od jutra :P
podpisu nie było, nie ma i nie będzie !!!
Hehhe... na polskim Potop mnie uratował...o kordianie i nie-boskiej też bym napisał, ale napewno nie tak jak o potopie bo to czytałem, interesowało mnie i do tego lubię historię więc dorzuciłem kilka ciekawostek i faktów.
Co do anglika - pogoda rzeczywiście był żywcem wyjęta z jakiegoś BBC... ale dało się to zrobić - za pierwszym razem zaznaczyłem może 3 odpowiedzi, za drugim razem mialem wszystko i jednego albo dwóch nie jestem pewien:P
Co do anglika - pogoda rzeczywiście był żywcem wyjęta z jakiegoś BBC... ale dało się to zrobić - za pierwszym razem zaznaczyłem może 3 odpowiedzi, za drugim razem mialem wszystko i jednego albo dwóch nie jestem pewien:P
A pisał ktoś historię wczoraj?? Jak wrażenia?
Bo moim zdaniem była trudniejsza niż próbna, ale co nie znaczy, że była trudna... mnóstwo źródeł, dużo na myślenie, a;e myślenie poparte wiedzą...... nawet wypracowanie na rozszerzonym mi podpasowało - społeczeństwo polskie od XIII do XV wieku - akurat kilka razy czytałem podobne tematy z ksiązek i poszlo dobrze :]
Bo moim zdaniem była trudniejsza niż próbna, ale co nie znaczy, że była trudna... mnóstwo źródeł, dużo na myślenie, a;e myślenie poparte wiedzą...... nawet wypracowanie na rozszerzonym mi podpasowało - społeczeństwo polskie od XIII do XV wieku - akurat kilka razy czytałem podobne tematy z ksiązek i poszlo dobrze :]