nie bierz tiogi dl! one sa beee bo pekaja :P wez sobie pure! sam mam i jest git ale jest za dluga ! teraz mam 660mm i jest spox :) ostatecznie dabara bo to prawie to samo ale pure ma ladniejszy napis PURE4130 a dabar ma shitowa naklejke :P
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
mialem kilka kierownic juz ns PURE 4130 jest fajna ale ciezka ;/ fajny jest PRO TAPER ale drogi i sie złamał ;/ teraz mam funna full on light i jest w pozadku ;)
bez namyslu bierz Amoeba Scud DH ja ja mam od 1 roku i moge powiedziec ze jest doslownie pancerna!!nic jej nie zegnie!! jak polecialem na fronta to nie zgiela sie tylko w mostku (tez scuda) sie przemiescila!!(byl baaaaardzo mocna dokrecony)
sam mam tioge dl i polecam, idealne giecie, odpowiednia szerokośc, cena tez znośna. Co do wytrzymałośći to ja nic do niej nie mam. Jednak wiele osób pisze że się gną i cos w tym musi być. Jeśli bym kupował kolejną kierę to tak jak ktoś powiedział rooxa torque bara.
Pure ... niedawno kupiłem i po przesiadce z kiery alu ( raczej niskiej jakości kierownicy Kalloy 630mm z poprzeczką ) poczułem znaczną różnice... przyciąłem go do jakiś ok. 670mm - śmieje się, że 666mm :]