Destroyer
chyba jednak bedzie lepiej jak zamowisz telefonicznie bo ja do nich wyslalem juz 5 maili i na zaden nie doczekalem sie odpowiedzi. wkoncu do nich tam zadzwonilem bo ramy mi juz przyslali (paczka szla 3 dni za pobraniem wyszlo 20 zl za perzesylke) ale mi jeszcze mieli pospawac widelec. Tomek powiedzial ze jedzie teraz do producenta zeby sie dowiedzec co z tymi wielcami i mial do mnie oddzwonic ale do tej pory nie doczekalem sie odpowiedzi. a czekam juz tydzien. jakis miesiac temu kontakt mailowy jeszcze byl bardzo dobry ale teraz przez maila nie mozna sie z nimi praktycznei skontaktowac.
-
- Kontakt:
mozna tylko to dlugo trwa. widac kolesie maja sporo zamowien i niektore maile im sie gubia po drodze. najlepiej faktycznie dzwonic i byc upierdliwym zeby nie zapomnieli :)
a rozmowa z Tomkiem to sama przyjemnosc. mimo iz dowiadywalem sie tylko szczegolow to odpowiedzial na wszystkie moje pytania i nie zbywal ogolnikami. pelna kulturka:)
a rozmowa z Tomkiem to sama przyjemnosc. mimo iz dowiadywalem sie tylko szczegolow to odpowiedzial na wszystkie moje pytania i nie zbywal ogolnikami. pelna kulturka:)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
siema mam wersje jump bez chaka i z mufą bmx jak dlamnie ramka może być owiele łatwiej mi się robi banego niż na starej crosówce ale gożej wychodzi się na tylne ramka wygląda na wytrzymałą ale ja bym uważał bo ja dostałem ramkę z małym mankamentem a mianowicie na prawym widełku jest troche wytarte materiału jakby ktoś testował rame na zębatce ktura ocierała o ramę ale jak pisałem do tomka to mi powiedział że wrazie jakichś pęknięć w okolicach tego miejsca dadzą mi drugą ramkę na gwarancj a i jeszcze jedno lepiej do niego zadzwoń i przygotuj się na to że ramka może przyjść do ciebie po miesiącu przynajmniej tak szła do mnie gościu przec cały czas mówił że będzie za tydzień jak chcesz to tu masz jego gg 2044658