POMOCY!!!
amerykaninek dobrze prawi, ale kasy z nich nie wyciągaj, tylko sobie zarób.
mi już starsza nic nie mówi, czasem tylko wspomni, że trochę się niepokoi jak jadę w góry, czy coś. Wie natomiast, że ja to kocham i nawet złamania mogę znosić bez urazy do sportu. Jak szedłem na bika przed maturą, to powiedziała, zebym się nie połamał, bo nie będę mógł pisać i nic poza tym :]
mi już starsza nic nie mówi, czasem tylko wspomni, że trochę się niepokoi jak jadę w góry, czy coś. Wie natomiast, że ja to kocham i nawet złamania mogę znosić bez urazy do sportu. Jak szedłem na bika przed maturą, to powiedziała, zebym się nie połamał, bo nie będę mógł pisać i nic poza tym :]
mokwa, ale Ty kase właśnie od nich chcesz czy masz swoją a oni nie pozwalają Ci zbroi kupić????????? Bo wiesz, gdybym ja miał kasę i nie pozwolili by mi zbroi kupić i zagrozili zabraniem roweru, to bym że tak powiem miał to gdzieś.....to że jeżdzę to moja sprawa, a że się nie chcę gdzieś rozwalić, to powinna być ich.....ale jak ich to nie obchodzi, to po co wogóle się do tego mieszają?????? Jakby mi rower zabrali, to wole niemyśleć co by się działo, bo już spokojnie bym nie postępował, także WARTIME by nastał :P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: