Desperacja bikera

sck
Kontakt:

Post autor: sck »

a sponsoringu to widze 2 mozliwosci. albo jestes cholernie dobry w tym sporcie, dostrzeze cie jakis team i zwerbuje w swoje szeregi, albo dostrzeze cie jakas pani po 40 (albo nie daj boze pan;-)) i wspomoze w zamian za zaspokajenie jej rzadzy... a pierwsza mozliwosc jest u nas malo prawdopodobna...
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

to mi sie żart nie udał :P
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
kalahari
Kontakt:

Post autor: kalahari »

a pomyslcie ze sytuacja jest taka ze to jest jakas wiec i koles nie ma mozliwosci pracowania bo ma 14 lat a starzy nie pracója bo to warminsko mazurskie. albo postawcie sie w sytuacji kolesia który jest uzalezniony od jazdy a nie ma bika. ja takie mam zdanie o tym
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

kalahari: dobra to w takim razie powiedzmy, ze ja jestem uzalezniony od wygrzewania dupska na hawajskich piaskach, uwielbiam wozic sie maybachem, a jesli jedzenie nie pochodzi z wykwintnej restauracji to mam straszna sraczke! i co, mnie tez sie powyzsze nalezy? nie mam na to hajsu i jakos narazie nie widze perspektyw na ich zrealizowanie.

mrdiggy: jesli to mialbyc zart to jestes usprawiedliwiony. ale wiesz, ze dobry iluzjonista nie pokazuje dwa razy tej samej sztuczki. to juz bylo wiele razy dlatego nie smieszy.