Gwiezdne Wojny - zemsta sithow - premiera
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wogole to kiedy ta ich wojna wreszcie sie skonczy? Przeciez ktos musi w koncu wygrac, a oni sie tam tluka w nieskonczonosc, ani jedna znana postac nie ginie ( no moze kilka ) , ogolnie hirosi sa niesmiertelni, walczacych sa miliony i nigdy sie nie koncza, i wiecznie ktos sie na kims za cos msci , ilez mozna.
Niech to jakos skoncza, niech ktos tam raz wygra i KONIEC ;/
Niech to jakos skoncza, niech ktos tam raz wygra i KONIEC ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Max pisze>
Nie wiem czy zayważyłeś ale w cześci 6 o tytule powrót Jedi, Rebelianci pokonali Imperium i Sie konflikt skonczył (przynajmniej z waszego punktu widzenie-ludzi którzy wiedze o SW mają tylko z filmów)MaxDamageDA pisze:Niech to jakos skoncza, niech ktos tam raz wygra i KONIEC ;/
Najstarszy zarzut jaki jest wysuwany wobec SW :0. To prawda George Luca$ chce zarobić na swoim dziele ale szczerze, to gdybyście mieli w ręku licencje na Sw to nakręcilibyście film i pozwolili wszystkim ogladac go za darmo ?? Szczerze wątpieMrDiggy pisze:Max przeciez jeszcze musza sie troche hajsu dorobic
Zgodze sie z tym że dubbing jest zkaszaniony, Dobija klimat filmu kompletnie :(dhcyc pisze:Naprawdę warto na to iść, ale raczej ze względu na relkamy przez filmem, niż na sam film...:/ Ja pierd**e, bardziej się nie dało tego dubblingu zyebać???????
Kiedys to było super a teraz to wszystko jest takie Beeforest guma pisze:Pierwsza saga to była fajna sprawa, a ta nowa to po prostu... (szkoda słów, po prostu Żenada).
A może jakieś konkretne argumenty ??TEN FILM TO CZYSTA ŻENADA :((((
Jeśli wszystko jest pod kontrolą...to znaczy że jedziesz za wolno!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najwiecej komentujesz, a chyba za dobrze nie ogladales...MaxDamageDA pisze:Przeciez ktos musi w koncu wygrac, a oni sie tam tluka w nieskonczonosc, ani jedna znana postac nie ginie
W czesci 3, nie liczach 2-och, zostaja zabici wszyscy jedi O_O
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Twoja wola :):)ChaRlie.FR pisze:jak dla mnie kiczowarty bardzo i nie obejzał bym żadnego z nich za własne pieniądze
Nie będe sie czepaił ale nie wszyscy zostali zabici, Vader scigał tych co byli akurat na róznych misjach :). Zgineli od razu ci w świątyni(głównie uczniowie), oraz ci co walczyli razem z klonami.-=GrindeR=- pisze:W czesci 3, nie liczach 2-och, zostaja zabici wszyscy jedi O_O
Max>swoją wiedze opierasz tylko na filmach czy masz jakieś informacje z książek,komiksów, i innych "pierdół :) ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Swoja wiedze opieram na tym, ze wkolko sa nowe filmy / ksiazki i mega nedzne gry. Dla mnie nie bylo jeszcze dobrej gry SW.
Zadnego filmu do konca nie obejrzalem ( probowalem jeden, jak latali x wingami po rowie jakiejs metalowej planety ) :ASD
sadhahahahaha ja pierdole, jak bym byl fanem sw to takiego kolesia jak ja teraz to bym tak wysmial ze szoq :D:D:DD
Draznie sie z wami, kazdy lubi to co lubi :) A ja SW nie lubie i juz :)
Zadnego filmu do konca nie obejrzalem ( probowalem jeden, jak latali x wingami po rowie jakiejs metalowej planety ) :ASD
sadhahahahaha ja pierdole, jak bym byl fanem sw to takiego kolesia jak ja teraz to bym tak wysmial ze szoq :D:D:DD
Draznie sie z wami, kazdy lubi to co lubi :) A ja SW nie lubie i juz :)
grinder, przeczytaj pare ksiazek i komiksow to przekonasz sie dlaczego nie pojawili sie w czesciach 4-6 :) ogolnuie ja tam klimat sw lubie, po prostu lubie bajki ;asd
a max z gier sw - jedi knigth 2 byl fajniutki, jak nie czaisz klimatu to moze nie, ale ja baardzo lubilem swego czasu biegac sam z kolorowym laserkiem i napierdaac ludziki w plastikowych kostiumach, to jest tyle frajdy :D
a max z gier sw - jedi knigth 2 byl fajniutki, jak nie czaisz klimatu to moze nie, ale ja baardzo lubilem swego czasu biegac sam z kolorowym laserkiem i napierdaac ludziki w plastikowych kostiumach, to jest tyle frajdy :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
grinder>W filmie sie nie pojawili ale paru przezyło, i sie schowali jak Yoda ;)
Max>
Ps.siedze na tym forum z 2 miesiąca i napisaałem kilka krótkich postów. Dopiero w tym temacie sie rozgadałem:)
Wniosek??
Nie ma wniosku ;)
Zapraszam wszystkich na www.gwiezdne-wojny.pl i poczytaj se forum max, a najlepiej napisz że SW jest do bani :):):):)
Max>
Masz 100% racje :)MaxDamageDA pisze:sadhahahahaha ja pierdole, jak bym byl fanem sw to takiego kolesia jak ja teraz to bym tak wysmial ze szoq :D:D:DD
Ps.siedze na tym forum z 2 miesiąca i napisaałem kilka krótkich postów. Dopiero w tym temacie sie rozgadałem:)
Wniosek??
Nie ma wniosku ;)
Zapraszam wszystkich na www.gwiezdne-wojny.pl i poczytaj se forum max, a najlepiej napisz że SW jest do bani :):):):)
-
- Kontakt:
Nie no , nie bede sie pchal tam gdzie mnie nie chca, kazdy lubi to co lubi i bardzo dobrze ze gusta mamy rozne bo inaczej swiat bylby nudny.
Mam kolege ktory byl wysoko kilka lat temu w konkursie wiedzy o SW , potem napisal ksiazke. Chodzilem z nim do klasy, bardzo dobry kumpel byl :)
Sory za upublicznianie jego danych ale moze znasz - Michał Wolski , Sobieszów k. Jeleniej Góry , niestety nie wiem jakim nickiem sie poslugiwal.
A ten jedi na engine q3 nie byl zly faktycznie, mimo ze sama fabula i zasada rozgrywki byly jak dla mnie do bani, to bardzo mi sie podobaly walki na miecze na lanie ;p
Mam kolege ktory byl wysoko kilka lat temu w konkursie wiedzy o SW , potem napisal ksiazke. Chodzilem z nim do klasy, bardzo dobry kumpel byl :)
Sory za upublicznianie jego danych ale moze znasz - Michał Wolski , Sobieszów k. Jeleniej Góry , niestety nie wiem jakim nickiem sie poslugiwal.
A ten jedi na engine q3 nie byl zly faktycznie, mimo ze sama fabula i zasada rozgrywki byly jak dla mnie do bani, to bardzo mi sie podobaly walki na miecze na lanie ;p