no to w końcu wie ktoś jak jest z transportem bike''a autobusami MZK w Jeleniej Górze bo niby napisałem im maila co i jak ale nie odpowiadaja szma tzn scierki :D
Kurde ja mielem lepszy motyw zlapalem gume no i jedney autobusem se podjechalem z bikiem i przesiadam sie i ***** mnie przycia drzwiami jak z bikiem sie ladowalem (do pustego autobusu) i z ryjem ze niemozna... ja mowie ze mam bilet a ten hujek ze na policje zadzwoni ;) i tak morde prol z 3 min i olalem hujka... 8km z buta z rowerkiem :|
Z tym przycieciem to chojnia!!! Ja bym takiego po pysku lal i bawil sie nowym autobusem <hehehe>. Poza tym warto napisac petycje do zarzadu drog i komunikacji (czy czegos tam), zeby sprecyzowal co to znaczy "bagaz podreczny, ktory nie przeszkadza pasazerom" i przekreslony rower w przejsciu. Z drugiej strony, czy jak jedziecie pozadnie ubrani powiedzmy na jakas impreze i tu sie do pelnego autobusu laduje cwel z zabloconym rowerem i zasyfia wam spodnie. Czy was to tez nie wkurzyloby??? Warto popatzec na to z drugiej strony.
A ja tak z ciekawości czy to prawdą z tą legędą, że jak skończą budować metro w Wawie to będzie koniec świata???? ;- )
A teraz pytanie 2: ile stacji liczy Metro w stolicy???? :- )