kurwa...może jeszce ftp z piratami? Cieszcie się, że jest coś takiego jak ten serwer freeridersów - przecież tam jest wszystko to na jaki **** wam coś innego?? - no fakt...trzeba pomyśleć trochę, żeby się tam dostać i ściągnąć coś.... może kiedyś się uda
GunloK__ pisze:czego nie potraficie zrobic po sciagnieciu z ftp freeridersow ?
a no własnie ja nie wiem co sie dzieje ale jak zciongne np jiba 2 to jest w formatach bin oraz cue czy jakisch takich no i wiem ze to trzeba zrobic dysk wirtualny no i robie go jakims tam programem. Jak proboje go odtworzyc to pisze brak filmu. Nie wiem co mam w tym momencie zrobic mozecie mi udzielic pomocy
większość filmów na serwerze jest jako obraz płyty SVCD - trzeba użyć programu - emulatora napędu - np. wspomnienego Alcohola 120% - utworzy on wirtualny napęd w moim "komputerze". Potem wkładasz do niego wirtualną płytkę którą ściągnąłeś z serwera i jazda tak jak z normalnym SVCD
Z tymi obrazami plyt to jest wypas bo mozna sobie wypalic i na dvd lub rzutniku, jak sie ma dostep, oblookac a to co innego jak na 17 calach :-)
Ale fakt na serwerze freeridersow w folderze RAR bylo full filmow i sciagalem i podczas jakiegos polaczenia patrze a w RAR tylko sciezka do NWD5 :-( ktos wie co sie stalo z tymi filmami? Bo mam je niedociagniete :-/