Przesyłki w USA - ile to kosztuje?

Lewy
Kontakt:

Post autor: Lewy »

KFP a mógłbys amorka też przywieść? Ile by u Ciebie kosztował manitou stance static albo RS pilot SL?
(...)
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

heh sorry nie chcialo mi sie czytac dokladnie. myslalem ze do polski wysylasz.

ostatnio byl boom na toary z usa wszyscy sie rwali do kupoania a jakos nie wszyscy jezdza na norco, sc etc

mam nadzieje ze rozumiesz moje niezbyt przyjazne nastawienie pozdro
podnietek
Kontakt:

Post autor: podnietek »

Pytanie przy okazji: jak wyglada wwiezienie czegos do PL z USA od strony technicznej, trzeba kombinowac z ubrudzeniem, wywaleniem pudelka? I np amor (to juz jest armatura sporych rozmiarow) pakuje sie do torby podroznej i juz? Przeswietla i sie nie przyczepia? A co jak sie ktos przyczepi? Trzeba od razu placic clo czy cos? Wybaczcie, moze pisze oczywiste dla niektorych rzeczy, ale ja nie wiem tego.
BikeBert
Kontakt:

Post autor: BikeBert »

karimta - ja nie wiem z kolei jakimi Ty liniami latasz, ale nawet LOT oferuje przewoz roweru za free... masz 2 bagaze po 32kg, a co tam wlozysz to Twoja sprawa... ja wzialem walizke i rower w pudle i zadnych problemow do PL i sporotem...

oprocz tego, ze w drodze powrotnej zgubili moj bagaz [rower] i musialem go odebrac 2 dni pozniej...
karimat
Kontakt:

Post autor: karimat »

BikeBert bylem na lotnisku (w Chicago;) ), i tak mi powiedziano :/ a linia z ktora podrozowalem to Alitalia, ogolnie nie polecam, moze nast. razem trzeba zmienic linie :/
btw : mialem na mysli 30kg na 1 bagaz z 2, ktory moge ze soba miec.

pzdr
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

[PRZESYLKA NA TERENIE STANOW KOSZTUJE 6-8 $$ ...SKLEPY BIORA TROCHE WIECEJ BO DOLICZAJA UBEZPIECZENIE-----A DO POLSKI FIRMA KURIERSKA KRAKUS ...DOSTARCZA LEKKA LOTNICZA ZA 16$$ ALBO STATEK DO 50KG ZA 30$$ -----PRZY TAK MALYCH KWOTACH W DEKLARACJI NIE MA ZADNYCH DODATKOWYCH OPLAT ANI ZADNEGO CLA.....
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Lewy pisze:KFP a mógłbys amorka też przywieść? Ile by u Ciebie kosztował manitou stance static albo RS pilot SL?
Lewy amor to raczej odpada, bo to bedzie przywozone przez znajomych ze stanow a amor maly nie jest a oni pewno beda przywozic jeszcze inne rzeczy, moze nastepnym razem jak bede cos sciagac to zapytac czy wezma amora jak ktos bedzie chcial
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

diskordia czyli naprzyklad jak bym kupil spodnie w jensonusa.com(kosztujace np50$) i wyslal je do polski to place tylko za spodnie i za przesylke , niedowala mi jakiegos cla czy innego gowna? z gory thx za odpowiedz ;]
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

sklep nie przysle ci tego do polski.....musialbys miec kogos kto przeadresuje to w usa.....mi wysylal wszystko kumpel--sprzet snow i bike. w sumie na kilkanascie tysiecy pln... nie zaplacilem ani zlotowki dodatkowych oplat.....na wszelki wypadek kazalem tylko usunac wszystkie kartoniki i oryginalne pudelka i kwitki....(za uzywane rzeczy nie ma cla wogole,a celnik nie jest w stanie tego sprawdzic.....ale to i tak nie ma znaczenia,bo nikt nawet nie otwieral paczek.......a jesli nie masz czlowieka w stanach, to sprobuj w irlandii --BIKEDOCTOR-(SKLEP.... KUPOWALEM OD NIEGO KILKA RAZY REKAWICZKI FOX ZA 13$$ I PRZYSYLAL MI DO DOMU W 5 DNI...PZDR
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

jensonusa.com - za przesylke do osby w stanach zaplacilem 5 $
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

za uzywane rzeczy nie ma cla wogole - Bullshit.

a celnik nie jest w stanie tego sprawdzic - Bullshit
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm moj znajomy sprowadzal fure z usa a ze to byl jeep to napakowali do niego co trza szyby niedosc ze sciemnione + jeszcze cos tam pozaklejali i nie wiem jak im przeszlo to akurat sobie plazme laptopa i oglonie elektronike zakupil ale moze ktos akurat sprowadza Hummera H1 mysle ze wejdzie tam kilka sporych rowerow i czesci :P a tak powaznie to sam wiele razy cos chcialem kupic czy przeslac tam nie mam nikogo i pozstaly marzenia bo czasem głupi Tshirt za 19 $ bym chcial miec bo akurat fox polska nie ma takiego zreszta to normalka ...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To jak chcesz jakis glupi tshirt to sie odzywaj to ci to kupie i dorzuce do jakiegos amora jak bedzie szedl.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Lewy
Kontakt:

Post autor: Lewy »

Co to jest ounce? http://ircalc.usps.gov/default.asp?Mode ... &CID=10357 Jak bym chciał stance blunta wysłać ( http://www.jensonusa.com/store/product/ ... nt+05.aspx ) to ile tych Ounce by tam było?
(...)
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

przesyłka z kambria jest za friko jeśli ci się nie śpieszy, wtedy czekają aż się uzbiera i dopiero wysyłają, inaczej 5$
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
SlaY
Kontakt:

diskordia mam kolezanke w chicago i chcialbym np. rame (4kg). kupuje rame na pinkbike np od kogos z ameryki(ile by kosztowala przesylka w granicach usa waga 4kg?) a potem ona wysyla do polski i ile by kosztwala przesylka tego do polski? z gory thx za odpowiedz
SlaY
Kontakt:

up!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

to wszystko zalezy skad i czym.ja bralem z jakiegos miasta kolo 4000km od chicago,obie szly lotnicza za v10 50$ za bullita 35$ a waga jest zblizona.ale koszty nie powinny przekroczyc 50 $.
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

cło dopierdola zawsze a cennik wysyłake diskordia gadasz głupoty...otwierają wszystkie paczki, na uzywane rzeczy dają cło noi porzesyłka kosztje majątek....max sie z was smieje...kupujcie rekawiczki w usa....na pewno sie opłaca....zapłacicie za nie 400zł...no dobra cena...git..
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
ODPOWIEDZ