Nowi modelatorzy!
To nie od użytkowników zależy tylko od Nikoma a poza tym jak już wbierać to przynajmniej 2 osoby bo wiadomo jednego nie musi zawsze być. i Znów będzie krzyk że modów nie ma.
Ale BTW. najlepiej by było jeśli ktoś zakłada po raz 1001 ten topic o np sprowadzaniu napisać mu że to było temat zblokować i po powiedzmy 2h wyalić bo tak on nie będzie wiedział co się stało z jego topiciem i założy nowy...
Ale BTW. najlepiej by było jeśli ktoś zakłada po raz 1001 ten topic o np sprowadzaniu napisać mu że to było temat zblokować i po powiedzmy 2h wyalić bo tak on nie będzie wiedział co się stało z jego topiciem i założy nowy...
-
- Kontakt:
No dobry pomysł !
Max i Paul_ems !!
oni sie nadają :)
nie żebym komuś dupe lizał ale taki moje zdanie,
mozna by było odrazu ustalić że jak jakies tematy typu "na giełdzie syf a mam promocyjne ceny" odrazu topik wywalać i PM do osoby która załozyła taki temat że jeszcze raz i BAN !
A jak będzie mało moderatorów to jeszcze można by z 2 za jakiś czas wybrać bo wiadomo, wakacje ciepełko to sie na bajku jezdzi i niechce sie przed kompem siedzieć :)
POZDRO
Max i Paul_ems !!
oni sie nadają :)
nie żebym komuś dupe lizał ale taki moje zdanie,
mozna by było odrazu ustalić że jak jakies tematy typu "na giełdzie syf a mam promocyjne ceny" odrazu topik wywalać i PM do osoby która załozyła taki temat że jeszcze raz i BAN !
A jak będzie mało moderatorów to jeszcze można by z 2 za jakiś czas wybrać bo wiadomo, wakacje ciepełko to sie na bajku jezdzi i niechce sie przed kompem siedzieć :)
POZDRO
yo chlopaki, dobrze prawicie, caly czas staram sie zeby moderatorow przybywalo, ale wiezcie mi ze ostroznie trzeba dobierac osoby ktore maja prowadzic tu porzadek ;) w kazdym razie mysle ze forum na niczym nie straci jesli dojda nowi moderatorzy: Paul_ems i MaxDamageDA.
a czemu tak? koledzy siedza tu dluugo, po ich wypowiedziach wnioskuje ze sa dojrzali :) no i widze ze chca tu cos zmienic a to sie ceni :P
max i paul odezwe sie do was na GG pozniej, tymaczem pozdr.
a czemu tak? koledzy siedza tu dluugo, po ich wypowiedziach wnioskuje ze sa dojrzali :) no i widze ze chca tu cos zmienic a to sie ceni :P
max i paul odezwe sie do was na GG pozniej, tymaczem pozdr.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
panowie ratujcie to forum bo jest co ratowac moim zdaniem :D no to mamy dwoch kandydatow na moderatorow czyli juz moze byc fajnie :D a tak z ciekawosci spytam (dlugo na tym forum nie jestem wiec nie jechac) kto na tym forum jest moderatorem, oprocz nikoma? nie powiecie mi ze tylko on jeden ma za zadanie dbac o to forum chyba...
-
- Kontakt:
Grzesiu od nas po czesci ale w glownej mierze od moderatorow, bo "my" mozemy sie bronic przed syfem nie zadawajac glupich pytan, nie zakladajac idiotycznych topicow itp. a mowiac "my" mam na mysli ludzi ktorzy to forum szanuja i wiedza o co chodzi, ale my nie mozemy nic poradzic na to ze ktos znowu zalozyl topic pod tytulem: point czy dragstar, tu potrzebny jest moderator, ktory to szybko zauwazy i zanim ktos typa zjedzie topic bedzie usuniety a my zadowoleni :D
Wybór trzeba rzec trafny :] Ale w sumie, dojdzie in]m tylko to, że będą mogli kaskować /blokować głupie posty.....to nie będzie jakiś wielki obowiązek, a czasem i przyjemność :P
Grzesiu, też, ale większość idiotyzmu wnoszą tutaj osoby nowe, logujące sie tylko po to, aby narobić albo bałaganu, albo zadać jakieś głupie pytanie.......z niektórych pytań można wnioskowć, że dh-zone widzą poraz pierwszy na oczy, a link do forum, znalezli szukając czegoś innego w google....aż się płakać chce :/
Grzesiu, też, ale większość idiotyzmu wnoszą tutaj osoby nowe, logujące sie tylko po to, aby narobić albo bałaganu, albo zadać jakieś głupie pytanie.......z niektórych pytań można wnioskowć, że dh-zone widzą poraz pierwszy na oczy, a link do forum, znalezli szukając czegoś innego w google....aż się płakać chce :/
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: