GIANT AC......
-
- Kontakt:
Hahahah
Zgadzam sie w 100%, szczegolnie koniec jest dobry :)
W sumei moja wypowiedz to to samo co pisze Bkillah ;p
Jest lekki, ramka jest bardzo dobra, fajnei sie prowadzi. Ten seryjny rower jest niesamowicie lekki, naprawde bardzo bardzo lekki.
Ramka to jedna z najelpiej pracujacych szesciocalowek jakie znam.
Heble dzialaja, ale to nie to co s12 ;p Do tego roweru jednak w pelni stykaja.
Za taka kase masa ;) Aha, kumpel ma gianta 2002 , rower zjezdzil juz mase miejscowek, naskakal sie bardzo duzo i nadal nic mu nie jest, a gosc lekki nei jest.
Polecam
Zgadzam sie w 100%, szczegolnie koniec jest dobry :)
W sumei moja wypowiedz to to samo co pisze Bkillah ;p
Jest lekki, ramka jest bardzo dobra, fajnei sie prowadzi. Ten seryjny rower jest niesamowicie lekki, naprawde bardzo bardzo lekki.
Ramka to jedna z najelpiej pracujacych szesciocalowek jakie znam.
Heble dzialaja, ale to nie to co s12 ;p Do tego roweru jednak w pelni stykaja.
Za taka kase masa ;) Aha, kumpel ma gianta 2002 , rower zjezdzil juz mase miejscowek, naskakal sie bardzo duzo i nadal nic mu nie jest, a gosc lekki nei jest.
Polecam
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
alocha noto ja sie teraz wypowiem :) miałem ten rower na weekend do testu w górach a konretniej w Żywcu :) i byłem bardzo mocno zdziwiony z tym bike !!! odziwo waże 65 kg i niedałem rady dobić przodu ! a tył... (giant testuje chyba nowe dampery hyh) jakby nie ten tylni damper to podejżewam że zostal bym tam na stałe i jusz roweru nie oddał !! :) ten rower wogule sie nienadaje na miasto !! on sie marnuje w mieście ! a co do reszty osprzętu niepozostawiam kompentaża bo nic sie z nim niedziało wszystko po 3 dniach działało jak nowe ! a nieżałowałem sprzętu ! robilem wszystko żeby coś popsuć :) a tu zdziwko po 3 zjeździe uznałem że WYGRAŁA ZEMNĄ MASZYNA ! co mi sie jeszcze niezdażyło ! nawet kapcia niezłapałem :) NIC TYLKO BRAĆ A NANIC NIECZEKAĆ a tak pozatym sprzedaje te rowerki także jeżeli ktoś chce moge załatwić za CAŁE 3650 zł !! ( tak mi podpasował do gusstu ten AC że sprzedaje mojego ukochanego A-ganga i kupuje to ! ) NAPRAWDE POLECAM !!!
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
Da rade. Krazyl w sieci taki film zdaje sie z Londynu, ziomek zbil sie z godnie wysokiego mureczka na dosc plaskawe schody 10cm przed zupelnie plaskim, na AC wlasnie.fa2i pisze:prosze o odpowiedz na moje pytanie osób któer sie na tym znają:
wiem ze ten giant swietnie nadaje sie do enduro, ale co z freeraidem czy ten rowerek da rade z skokiem z wysokośći z 3 metrów?
A co do ramy, to faktycznie super sie prowadzi, zwinna, wcale nie mulowata, jak podobnej konstrukcje takiej innej firmy, geometria tez spoko, leciutko sie przod wyrywa i nie sprawia wrazenia ciezkiego roweru.
-
- Kontakt:
na ten rok jest tylko w jedyn ten piękny olśniewający zielony oliwkowy :) ale wiecie co wam powiem skoro obniżyli AC z roku 2004 który kosztował 9999 na 4299 to logicznie myśląc powinni na 2006 rok obniżyć coś innego ( np. Faith :) ) tylko o ile skoro on już teraz kosztuje w najtańszej wesji 8 499,00 zł to ciekawe o ile go obniżą :)( aż strach pomyśleć co to sie bedzie robiło ) ? a druga żecz ktos tu pytał o przedni widelec to polecam stary dobry zabieg a mianowicie np. kupując boxxera o skoku np. 170 to z tyłu dać to samo o tym samym skoku wtedy rama niebedzie miała problemu z rozłożeniem sił :) ( wiem bo ucze sie tego :D) ale 2 żeczą jest dobrać odpowiedni damper bo w tej ramie większy stres przechodzi tylni wachacz :) dlatego jest zastosowany wielo zawiasowiec na 2 osiach obrotu głównego tam może tylko wystąpic 1 usterka jeżeli chodzi o rame TREFNE KTÓREŚ ŁOŻYSKO NA WACHACZU ! i niema szans zeby coś tej ramy ruszyło a o główke sie niematrwcie bo jest tłoczona FF i niema tam takich naprężeń materialu jak w przypadku zwykłego spawania czy innej techniki łączenia ( dlatego Giant jest tak dobry ) ale wiecie co wam powiem widziałęm Gianty na 2006 rok i musze powiedzieć MAKABRA !! zrezygnowali z tego systemu tłoczenia na żecz leprzego osprzętu !! MAKABRA POPROSTU !
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
www.ncb.com.pl
MadCow ja kupilem tu-> www.ebay.com
rozne roczniki mialy rozne kolory.. czarne, białe, srebrne itp.. 2005 jest ochydna zielona
fuu
rozne roczniki mialy rozne kolory.. czarne, białe, srebrne itp.. 2005 jest ochydna zielona
fuu
gg 2230577
ale w instrukcji napisali ze nie daja gwarancji na ramę jezeli bedzie uzytkowana z 2półką...:)KubuŚ-PunX DH pisze:
ehh czyli jednak twierdzisz ze wytrzyma?:P bo 2004 chyba ma inna konstrukcje glowki bo sprzedawali ją z 2polką w standardzie
przynajmniej giant tak twierdzi;]
nie wypada bo przypielem go specjalnymi zapinkami ;]nTek pisze:O, widze, ze Tobie tez kabel od hamulca wypada z prowadnic ;D
gg 2230577