DArmowe doładowywanie kont w telefonach

cwaniak_71
Kontakt:

Post autor: cwaniak_71 »

Grzesiu no to jak tak bardzo chcesz to kup sobie za zlotówke doladowanie konta...jak nie masz tyle kasy to moge ci pozyczyc jak bys chcial...a tak na marginesie to pewnie pic na wode fotomontaz pozatym numer po wykozstaniu czeka 3 lata i dopiero po tym czasie zostaje puszczony do uzytku...pozdro
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

Rafał(olsztyn ja szukałem i nie mogłem znalesc jak tak mówisze ze tekie łatwe to mi znajdz i daj link:P
wojo
Kontakt:

Post autor: wojo »

a ja kiedys kupilem karte ze sklepu i bylo ze numer jest juz wykorzystany =]

Zadzwonilem, dalem im karte + rachunek, a oni mi 2 tyg pozniej uzupelnili konto ;)

pozdro
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

wojo miałem tak samo tylko napoczątku mówili mi w tym sklepie zebym gdzieś tam jeżdził i wkońcu po jakiś 2 tygodniach dali mi nową karte z doładowanie
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

phreak to jest jak dzwonic za free z telofonów stanck\jonarnych i przedewszystkim budeek ;] wiem bo sie kiedys tym interesowałem, ciekawe... i można darmowo doąłdowac tylko tak to Max napisał to czysty kretynizm ;]
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

kiedyś w taktaku pamiętam mój 1 telefon alcatel taga mega cegła :DD rok 99
ojciec jak co tydzien mi kupił karte za 29 zł netto po wklepaniu nru wpisałem jeszcze raz ze zmienioną ostatnią cyfrą i konto zostało ponownie doładowane o 99 zł netto oczywiście :) ale to był fux
http://karolek.free.fr/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

eee nic ciekawego nie znalazlem :/ moze ktos sie ze man za browara podzli jakims ciekawym info ? :D
www.mm-foto.pl
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Moze jeszcze idz okrasc sasiada - 25 zl i masz karte :P (nie rob tego w domu :P)
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

ja swgo czasu kojarze bluebox'y popularne w patach 90' w stanach mala skrzyneczka poszczalos ie sygnala to analogowej budki i dwonilo sie za free

u nas byly blackbox'y itp odmiany z niebieskakow nawet udalo mi sie raz zadzwonic za free porzebna jest komorka i zapyziala stara budka telefoniczna (niebieskak:P) reszty nie zdradzie:P trik wyszedl mi po jakis 10 probach... a teraz bida chipy...chciaz tez sa na to sposoby tylko teba miec fund na start...
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

generator dtmf z komorki i dwie sluchawki? :>
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

kumpel raz wpisywal kody do komorki jakies wymyslone i mu doladowalo konto o 50 zl :]
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

lepiej wymysl jak z bankomat oszukac a nie idee :P to juz trudniejsza zagwodzka

pozdro
ed3ride
Kontakt:

Post autor: ed3ride »

jakies 2 lata temu z qmplami probowalismy z budek tel dzwonic za free i ani razu nam nie wyszlo a probowlismy wszytkimi sposobami co byly opsiane w necie ;/
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

2wa lata temu to juz sie mozna bylo w dupe pocalowac bo tpsa pozmieniala prawie wszystkie automaty...
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
ed3ride
Kontakt:

Post autor: ed3ride »

u nas jescze byly te stare wiec sie dalo ale widocznie nie mielismy wystarczajacych zdolnosci ;]
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Kumplowi jakiś czas temu pochrzanili coś z punktami profit chyba...dopisali trochę za dużo... i miał chyba ze 400zł do wykorzystania... tylko jeden haczyk - w miesiąc - potem przepadło :D
DX-On
Kontakt:

Post autor: DX-On »

Ja slyszalem ,ze dawniej [ dawno !] kary na ktorych byl kod byly cienkie i mozna bylo je przeswietlic ultrafioletem :-) A ja kiedys mialem opcje doladowalem konto w S+ o 30zl a dolodowalo 100 + 20 zl gratis :D nizly fart... A co do przekretow to znam jeden ale juz dosc powszechy i znany wiec nie zainponuje tutaj nikomu :P Wiem jak zdzownic z butki telefonicznej za free gdzie chcesz :D nawet karty nie trzeba :P

P.S nie pytajcie jak bo nie powiem :P i tak juz TP sie powoli kapuje i bniektore aparaty blokuje :/
http://www.hid.prv.pl
Gampos
Kontakt:

Post autor: Gampos »

Jak za darmo rozmawiać przez komórkę?

Niestety możliwość prezentowana przez nas nie jest dla wszystkich. Ale na pewno dla wszelkiej maści poszukiwaczy darmowych kodów, generatorów zdrapek, klonowanych simów będzie jak znalazł. Do darmowych rozmów potrzeba jedynie dresu, kumpli z którymi będziemy konwersować i kilku skrojonych gostkom telefonów pre-paid (im wiecej tym rozmowa ciekawsza).
Przygotowanie systemu nie jest sprawą łatwą ale wyrobiony dres po przeczytaniu (niektórzy nawet i to potrafią) tej instrukcji da sobie radę.
A oto co musimy zrobić by komunikować się przez komórkę ze znajomymi za zupełną darmochę:

1) Zaczynamy od ponumerowania zgromadzonych telefonów flamastrem, który używamy do paskudzenia ścian w windzie w kolejnosci od 1 do 10 lub do 20 jeżeli już mamy tyle aparatów ;-)

2) Wybieramy jeden aparat i piszemy na nim (baza) w książce telefonicznej karty sim bazy zapisujemy numery pozostałych telefonów które posiadamy w kolejności od 1 do 9 czy 19 jeżeli juz mamy tyle aparatów ;-)

I teraz najważniejsze musimy poszczególnym numerom w książce bazy dopisać właściwe opisy co robimy nastepująco:

Nr telefonu i opis:

1. k**wa

2. wypad

3. spoko

4. szmal

5. gliny

6. dzieło

7. walić

8. jadę

9. dziwki

Te dziewięć wpisów wystarczy do prowadzenia właściwej i normalnej konwersacji. Tak ustawioną książkę SIM kopiujemy np. Ericssonem dla wszystkich kolesi i już możemy z nimi rozmawiać za free bo czarną robotę odwali za nas identyfikacja numeru dzwoniącego czyli CLIP.

I tak aby powiedziec znajomym, ze powinnismy opuścić Hotel Sheraton i przenieść się do Forum wykonamy sekwencje dzwonienia z natychmiastowym rozłączeniem za pomocą telefonów 1, 2 i 5, co u kolesi w nieodebranych połączeniach da jasny komunikat: "k**wa" "wypad" "gliny".

Aby przekazać: "nie mam czasu bo idę na randkę z dziewczyną" wystarczy "dryndnąć" z telefonów 1, 8, 7, 9. ;-)

Przydatne terminy:

° Pracuje - 4, 7 lub 6,7
°
° Wypoczywam - 2, 1, 3
°
° Tak - 3, 1
°
° Nie - 2, 1
°
° Czy byłbyś łaskaw oddać mi pieniądze? - 1, 4, 1
°
° Jak widać z telefonu nr 1 korzystamy najczęściej więc musi być trwały.
°
° Aby wykorzystać całe słownictwo jakim porządny dres dysponuje wystarczy zdefiniowac pozostałych 10 telefonów. No ale wtedy to już można Mickiewicza cytować.
°
° Wiem, że udostępnianie darmowych sposobów może się komuś nie podobać zwłaszcza jeżeli płaci abonament w Centertelu i jeszcze trzy w Idei ale takich to 7,1,7 i 2
bikemageddon
www.GRBF.com
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

PIEKNE :D
ODPOWIEDZ