cztery litery

Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

oklad z mlodych piersi :P
teh_pwnerer
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Wiedzmin. Na tyłek?? Śmiesznie by to wyglądało. powiedzmy masarzysta jakaś ;]

sck chyba nic nie poradzisz chwilowo. maście nic nie dają jak samo siodełko Cię obciera :/

aaaa może spróbój zrobić jak mój kumpel "obij" sobie siodełko czymś. On mial o ile pamiętam jakieś futro wycięte i zszyte na dole. Takie jak górale sprzedają. To znacznie zwiększało siodełko i bardzo miękkie było. Spróbuj. A przy tym lans jakich mało;]
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

hihi ;p
ja zakupilem siodlo penetrator dh (aka tioga ^^) i tez dupsko boli. ostatnio jak jezdzilem caly dzien + na wieczor mase 35 km to dupa szczypala ;]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

kup sobie siodelko LOVE SEAT AZONICA lub jego odpowiednik z SETLAZA ( w sumie oba robi setlaz roznia sie cena i DIZAJNEM :P ) ono jest jak fotel w dzinsach siedzi sie wygodnie a ja nawet gatkow z pampersem nie zakladam bo nie ma potrzeby trza sie przyzwyczaic ze jest szerorkie ale nu baa :) kanapa ;]
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Love seat jest siuper, ale moglby byc dluzszy abypodrzucic laske ;P A jezdzi sie na nim z nogami jak dziwka ;PPP
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

kup sobie jakieś inne siodło najlepiej z rowaczem (wycieciem) na prostate i po prostu kiedy bedziesz jechal z crosiarzami to zakladaj to z rowaczem, duzo daje, wiem bo sam czasem sie smigne na xc z kumplami wieczorkiem tak dla kondycji i w rowerku xc mam wlasnie siodlo z wycieciem na prostate i zdaje egzamin (author niobe).

przyczyna moze tez byc sztyca o duzej srednicy bo niestety im wieksza srednica sztycy tym bardziej czuc drgania a to tez robi rpznice, jaka masz srednice (sztycy:P) ?

paul i wd40 zaczyna mi sie udzielac wasz zboczony chumorek :P :P :P
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

hehe nie chcem zakladac nowego topicu...macie moze jakis sposob na nadmierne pocenie sie zada? bo zawsze pojezdze z godzine i mam mokra dupe ;/
http://miniurl.pl/12397
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

<hahaha> porzycz od kolezanek podpaski tylko nie bierz tamponow;) nie no dupa mu sie poci........straszne;)
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

heh ;]

a jaja ci sie nie pocą ? :P

...a tak na serio to nie mam pojęcia co masz zrobić
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

szakal wygodne, przewiewne spodenki i po sprawie (i wiatraczek pod siodelkiem, ze jak wstaniesz to ci bedzie w dupe wialo) :D
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

forest guma pisze:przyczyna moze tez byc sztyca o duzej srednicy bo niestety im wieksza srednica sztycy tym bardziej czuc drgania a to tez robi rpznice, jaka masz srednice (sztycy:P) ?
srednica sztycy 29.4mm, ale to raczej nie bedzie mialo znaczenia w fullu cromo. najbardziej widzi mi sie wymiana siodelka. moze ma ktos tanio opchnac cos ciekawego?
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Do fulla są najlepsze mega kanapy...:D
www.dirt71.prv.pl
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

budka nie nasmiewaj sie bo ci w swiebodzinie miejscowek nie pokaze :P
http://miniurl.pl/12397
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

więc tak:
jeżeli bolą cię kości, to po prostu musisz się przyzwyczaić, a na odparzenia jest sposób - najpierw lejesz obficie wrzątkiem, a potem jak już wyschnie, to wcierasz (mocno, tak, żebyś poczuł) spirytus.
Tak na serio to jest taka maść dla niemowląt "bambino" i jak nie chcesz, żeby naparzało, to chowaj dumę do kieszeni :p i kupuj. jak masz być odparzony to czujesz to weczorem, więc smaruj rowa po kąpieli, to rano będzie tylko złe wspomnienie.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

a moze by tak sobie kupic sztyce z amortyzatorkiem? :>
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Rufus pisze:a moze by tak sobie kupic sztyce z amortyzatorkiem? :>
ta, a pozniej bedzie 1000000000000 topiców typu "cieknie mi sztyca RST, pomocyyyy!!!!!!"
albo "strzelajace korki w sztycach RST- o malo nie straciłem przyrodzenia..."

:P :P :P
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ODPOWIEDZ