Na mnie to ostatnio Pan Mocny zaczęlii wołac, bo ostatnio straszliwie ładuje, i wszyscy przy mnie wymiekają, raz to nawet spirytu pochlaliśmy i tylko ja to wytrzymałem :P(chociaż to nie jest powód do dumy).A Maverick to z Top Guna, a poza tym to znaczy samotnik indywidualista, co pasuje do mnie
jak mialem 14 lat strasznie chcialem zeby na mnie mowili links :P a nikt nie chcial to w necie sam na siebie tak mowilem bueheheheh maila zalozylem takiego to i jakos na dh-zona wrzucilem
a tak to mowia mi Bodzio i nie, nie mam na imie Bogdan ani Boleslaw ani Boguslaw xDDD to od nazwiska
hehe ja tez lubie Tou Gun ( tez mowia maverick ze zbłakany ) a "g" od ali G hehe czasem wolaja tez FOX bo mam bizka na punkci tej firmy i przewaznie na bike itd poruszam sie w foxie :P
Za0 tak jakos do mnie samo przylgnęło, DR skrót od byłego teamy Death Riders a FR Free Rider. Znajmomi z podwórka wołają na mnie za0, w szkole mówili na mnie Diken (z Blade I:Wieczny Łowca), miałem tak kiedyś na ircu i tak się przyjęło. Ale bardziej powszegne i uzywane jest Za0 albo zało czy też zazero;].