Bolace kolana od roweru??

maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

ja tak smigam ponad 3 lata ... teraz duzo łepkow mysli ze to teges taki a wtedy to sie ludzie dziwnie patrzyli ... mi tak lepiej bo non toper skacze tu i tam i niestety na wysokim nie da rady ... smaruje fastum zelem i to chyba tyle ... ja juz tam sie pogodzilem ze dopiero kiedys bede mial problemy ... wazne ze sie kolka kreca :) i daje to szczescie :) a zkolei mam 2 bike powiedzmy szose to jak siade od czasu do czasu na niego to dopiero mnie nawalaja kolana ...
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Hmm siodełko ma coś do bólu kolan. Przeiceż skacząć i tak nie siedzisz praktycznie na siodełku? Hmm. Dziwne :) Wysęp masaż od koleżaki, ale to w sumie są kolana wiec lipa :P Narzekaj na plecy lepiej.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
danny75
Kontakt:

Post autor: danny75 »

Ludzie... prosze....

poczytajcie od czasu do czasu slownik ortograficzny...

20 postow a tyle bledow ze sie w glowie nie miesci :)

no i ten wpis o tluszczu z golonki... znachor?

Bolace kolana to moze byc znaka uszkodzenia wiezadel (np prze skokach) lub uszkodzenia rzepki - co nie zdaza sie tylko w xcountry.

Moze byc tez tysiac innych powodow. Najlepiej idz do lekarza - ortopedy wyspecjalizowanego w urazach sportowych. Zamiast probowac zele (no i oczywiscie tluszcz z golonki) idz juz teraz do lekarza. Za kilka lat moze byc to powazniejsza spraw i moze skonczyc sie np artroskopia.

Slyszales o powiedzeniu "lepiej zpaobiegac niz leczyc"?

D.

PS przepraszam za brak polskich liter ale w kraju, w ktory mieszkam jezyk polski nie nalezy do najpopularniejszych i komputery nie sa w takowy wyposazone :)
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

dhcyc -> BMXiarze nic nie mają... Jestem tego przykładem... :] Na BMXie rzadko jeździsz siedząc na siodełku - ja na przykład jak jestem już zmęczony to w drodze powrotnej się rozpędzam i siadam nie pedałując :P - słuzy ono bardziej to trzymania roweru nogami przy puszczaniu go rękoma... :)
ODPOWIEDZ