przeciez to jest nie mozliwe. rocznie sprzedaje sie koło miliona rowerów a samachodów 200 (chyba). więc klasyfikowanie ich nie było by możliwe. a gadanie ze to bedzie kawał metalu ze cos bedzie trzeba płacic jest głupie.
to jest nienormalne i nigdy nie wejdzie w życie.
peace
ta a jeszcze DYNAMO trza miec no nie ?
i taką torebke pod górną rurką na prezerwatywe
i jeszcze sztyce amortyzowaną i siodło szerokie na 40cm
a i zapomniałem o oponach 28 cali i szerokosc 1,0
kurwa ale pacany ja pierdole i tak *** mnie to obchodzi bo niebede z takim ciulstwem jezdził :P
BUEHUEHUEEHEUE............. :) .... taa założe tablice, a po chwili na niej wyląduje.. albo, przyczepie ją sobie na kierze i będe przechodniów szturchać, po chodniku :P :D:D:D
niech założą winiety na ścieżki rowerowe, i na jazdy po torach i w ogóle niech zrobią płatne wszystko będzie git, jak mi ktoś powie że mam tablice założyć to mu powiem żeby se na ryju ją założył, ludzi na wózkach też będą znakować??
przecież każdy rower ma swój nr seryjny to po CH... robić jakieś jeb**e tablice....może jeszcze zrobią obowiązkowe błotniki żeby nie chlapało nam błoto z pomiędzy dziur w kostce załatanych asfaltem...yyy...modeliną...
Wogule nie widze sensu robienia takich tablic...co będą może ścigać piratów drogowych takich jak my...a ja będe miał w dupie bo sobie kupie photo blocker z tv mango...:D...
proponuje jeszcze wprowadzic obowiazek zarejestrowania hulajnogi, deskorolki, lyzworolek i czego tam jeszcze, byle mialo kolka. posralo tych urzedasow dokumentnie. byle tylko naszym ten pomysl sie nie spodobal. jedyny plus tego przedsiemwziecia jaki sie nasuwa, czyli dodatkowa ochrona przed kradzieza to mit - bylo oznakowanie rowerkow. i co? gowno pomoglo! z takim mysleniem to i doczekamy sie obowiazku posiadania uprawnien na operowanie nozem i widelcem przy obiedzie.
tak się wkurzacie, wściekacie, itd... a sprawdzilibyście sobie, bo na przykład w szwajcarii (nie jestem pewien czy nadal) są takowe rejestracje http://www.dna.nl/switserland.htm
dla mnie ten pomysł jest oczywiście kompletnym idiotyzmem, ale jak widać hiszpańscy socjaliści wolą takimi piedułami się zajmować
p o j e b a l o kogos jak bedzie to ja swojego nie rejestruje:P po co zebym mandaty placil :P za lamanie przepisow nawet jak by mi ukradli i by sie znalazlo dzieki takiemu czemusc to i tak sie nie zwruci za mandaty:P:P:P