Apropo drechów
jestem :) ale nie slucham blacku i deathu bo nie lubie. bardziej lajtowe klimaty (te mocniejsze to (sic!) moja panna lubi :])
manson rulzz
no ale nie o tym dyskusja :P
piotrex - a ty to skejt or sth else :] ja do skateow nic nie mam, a dresairzy nie cierpie (osobiste doswiadczenia :|)
manson rulzz
no ale nie o tym dyskusja :P
piotrex - a ty to skejt or sth else :] ja do skateow nic nie mam, a dresairzy nie cierpie (osobiste doswiadczenia :|)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
u mnie w miescie dresów, skejtów jest ok. 98 %
no do skejtów nic nie mam ale ... jak sie juz zucają to interweniowac trzeba, a jak jeszcze idzie sie z kobieta to ...
a do dresów hmm .... nalezy tepic jak rasizm.
na koncertach wychodzi ile jest matali, punków itp.
no do skejtów nic nie mam ale ... jak sie juz zucają to interweniowac trzeba, a jak jeszcze idzie sie z kobieta to ...
a do dresów hmm .... nalezy tepic jak rasizm.
na koncertach wychodzi ile jest matali, punków itp.
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
a co do skejtów
wczoraj widziałem chłopaka wiek ok.11 lat.krok w kolanach buty 3 rozmiary za duze o koszulce juz nie wspomne ( widniał na niej duzy napic Mass [ nie wiem czy dobrze pisze] ) a na tym małym łebku miał daszej z duzą maryciąi napisem LEGALIZE ... a za tym chłopcem mamusia powiedziera ....
i mam pytanie : dlaczego rodzice, nauczyciele no dobra ludzie po 40 posądzają bogu ducha winnych metali ( alez ich bronie ) ze cpają, a ich dzieci noszą daszki, czpaki z takimi napisami??
i kto tu jest winny?? chyba rodzice co kupują im ciuchy nie zwazajać na to jaki widnieje na pis na nich ( np. daje przykład pierdolomy rodziców ) i przykładowy komentarz rodzica :
- młodzieńczy bunt
:|:|:|:|
wczoraj widziałem chłopaka wiek ok.11 lat.krok w kolanach buty 3 rozmiary za duze o koszulce juz nie wspomne ( widniał na niej duzy napic Mass [ nie wiem czy dobrze pisze] ) a na tym małym łebku miał daszej z duzą maryciąi napisem LEGALIZE ... a za tym chłopcem mamusia powiedziera ....
i mam pytanie : dlaczego rodzice, nauczyciele no dobra ludzie po 40 posądzają bogu ducha winnych metali ( alez ich bronie ) ze cpają, a ich dzieci noszą daszki, czpaki z takimi napisami??
i kto tu jest winny?? chyba rodzice co kupują im ciuchy nie zwazajać na to jaki widnieje na pis na nich ( np. daje przykład pierdolomy rodziców ) i przykładowy komentarz rodzica :
- młodzieńczy bunt
:|:|:|:|
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
drech
Wienc tak.. co do skejtóf w sumie nic nie mam (sam kiedyś byłem).. pozatym to ze ktos wozi sie w dosc szerokich spodniach wcale nie znaczy ze jest skejtem.. heh.. ja czasem chodze tak i tak i ogulnie uwala mnie to.. co do wszystkich haseł typu legaliZe marihuana i tak dalej .. moim zdaniem to śmieszne.. ja ogólnie nie pale (powiedzmy że dbam o kondycje) ale Ci którzy kcom niech se palom, ale niech sie tym nie chwalom nosząc choćby takie czapeczki.. LOL.. teras przejdźmy do metali.. ogólnie znam ich mało.. niektórzy som nawet okej.. kiedyś tam myslałem że metal to wogule dno.. ale teraz myśle inaczej.. A teraz główny wontek.. drechy.. ideologia tych ludzi polega na życiu z dnia na dzień bez żadnych celów, ambicji i tak dalej.. żeby samemu coś mieć muszom wziąść innym.. w grupie czujom siee bezpiecznie.. (jak każdy w sumie).. .. Miejmy nadzieje że za kilka lat.. skonczy się tendencja do chodzenia w dresiku.. a naród polski zostanie chodż w części uzdrowiony.. 8| AmOOebA na prezydenta ! ! !