Apropo drechów

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jestem :) ale nie slucham blacku i deathu bo nie lubie. bardziej lajtowe klimaty (te mocniejsze to (sic!) moja panna lubi :])

manson rulzz

no ale nie o tym dyskusja :P

piotrex - a ty to skejt or sth else :] ja do skateow nic nie mam, a dresairzy nie cierpie (osobiste doswiadczenia :|)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

najlepiej sprzedawac drechów na kilogramy, tylko ile można dostać za kilo dresiarskiego ścierwa?
a pózniej do mięsnego na kabanochy adidachy :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

wiesz cszyvy, jak ją taki tępak wydyma i zostawi to zmieni zdanie. znam takich chyba z siedem, wszystkie ich na początku broniły, a pózniej płakały...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
M.R
Kontakt:

Post autor: M.R »

u mnie w miescie dresów, skejtów jest ok. 98 %
no do skejtów nic nie mam ale ... jak sie juz zucają to interweniowac trzeba, a jak jeszcze idzie sie z kobieta to ...
a do dresów hmm .... nalezy tepic jak rasizm.

na koncertach wychodzi ile jest matali, punków itp.
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
Krzywy
Kontakt:

rzecz w tym ze to juz ja wydymalo i zostawilo od poczatku roku 4 :| a ona nadal niewzruszona - wiec tutaj to nie przejdzie

(dodam ze ma 15 lat a pieprzy sie z dresiarami od 2... spoko no nie?)
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

sory - pieprzy sie dresiara z dresami... (moja klawiatura mnie nie lubi :P)
www.bikeaction.pl
M.R
Kontakt:

Post autor: M.R »

a co do skejtów

wczoraj widziałem chłopaka wiek ok.11 lat.krok w kolanach buty 3 rozmiary za duze o koszulce juz nie wspomne ( widniał na niej duzy napic Mass [ nie wiem czy dobrze pisze] ) a na tym małym łebku miał daszej z duzą maryciąi napisem LEGALIZE ... a za tym chłopcem mamusia powiedziera ....
i mam pytanie : dlaczego rodzice, nauczyciele no dobra ludzie po 40 posądzają bogu ducha winnych metali ( alez ich bronie ) ze cpają, a ich dzieci noszą daszki, czpaki z takimi napisami??
i kto tu jest winny?? chyba rodzice co kupują im ciuchy nie zwazajać na to jaki widnieje na pis na nich ( np. daje przykład pierdolomy rodziców ) i przykładowy komentarz rodzica :
- młodzieńczy bunt

:|:|:|:|
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
Krzywy
Kontakt:

oj nie... metale swieci nie sa bynajmniej - wiem o tym ale sam nie cpam nie pale czasem na imprezce cos sie wypije. ale bynajmniej nie popieram takich zachowan.

a takie wlasnie "legalize it" uwazam za smieszne po prsotu :/
www.bikeaction.pl
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

kszywy, qmpelą się nie przejmuj. Skoro nie dociera do niej to nic nie pomoże, chyba, że sama w końcu przejży na oczy i znormalnieje :|
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

m.r bo starsi nawet nei wiedza o co to chodzi a dzicku sie aqrat podobalo to kupila, swoja droga to wqrwaja mnie tacy gowniarze
eeehhhhh
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
AMOEBA
Kontakt:

drech

Post autor: AMOEBA »

Wienc tak.. co do skejtóf w sumie nic nie mam (sam kiedyś byłem).. pozatym to ze ktos wozi sie w dosc szerokich spodniach wcale nie znaczy ze jest skejtem.. heh.. ja czasem chodze tak i tak i ogulnie uwala mnie to.. co do wszystkich haseł typu legaliZe marihuana i tak dalej .. moim zdaniem to śmieszne.. ja ogólnie nie pale (powiedzmy że dbam o kondycje) ale Ci którzy kcom niech se palom, ale niech sie tym nie chwalom nosząc choćby takie czapeczki.. LOL.. teras przejdźmy do metali.. ogólnie znam ich mało.. niektórzy som nawet okej.. kiedyś tam myslałem że metal to wogule dno.. ale teraz myśle inaczej.. A teraz główny wontek.. drechy.. ideologia tych ludzi polega na życiu z dnia na dzień bez żadnych celów, ambicji i tak dalej.. żeby samemu coś mieć muszom wziąść innym.. w grupie czujom siee bezpiecznie.. (jak każdy w sumie).. .. Miejmy nadzieje że za kilka lat.. skonczy się tendencja do chodzenia w dresiku.. a naród polski zostanie chodż w części uzdrowiony.. 8| AmOOebA na prezydenta ! ! !
ODPOWIEDZ