trasa DH w wawie...

QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

nasciturus, ale ja nie mówie ze nie mozna stworzyc.... ja mowie ze nie w wawie nie ma typowych tras dh...
próbuj czytac ze zrozumieniem "jak zapewne nauczyli Cie w szkole (lub przynajmniej probowali)"
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ha i to jest wlasnie plus mieszkania w krakowie ze u nas jest trasa mozna powiedziec ze dh ale przydalo by sie ją przebudowac a jak cos to mamy 30min jazdy do myslenic albo 2godzinki do zakopanego :)
nasciturus
Kontakt:

Post autor: nasciturus »

QbaqBA przeczytaj uwaznie raz jeszcze moja prosbe
"....poszukuje jakiejs traski do DH w stolicy" i swoja odpowiedz
"ja szukam morza w warszawie.... i od 17 lat nie moge znalezc, tak jak trasy dh:/ "

skonczmy na tym etapie nasza dyskusje... LOL see ya
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Hehe traska DH najblizej ochoty jest w Belchatowie :-)

W wawie nie za bardzo mozna cokolwiek DH nazywac ale substytut na smieciarze jest/byl spoko. Nie wiem czy jest - ale podobno tam samemu nie poleca sie smigac ....

Ja w poszukiwaniu trasek wynioslem sie z wawy do wrocka i mam juz blisko w gory... wiec takie rozwiazanie polecam :-)
QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

nasciturus nie wiem o co Ci chodzi, bo napisałem ze nie ma takiej trasy w wawie, a nie ze nie da sie jej zrobic o czym Ty piszesz w kolejnym poscie. to drobna róznica... tak btw to długo juz mieszkasz w wawie?

LOL cya:D

aha, jeszcze jedno, wątpie zeby ktos Ci pozwolił wybudowac trase dh na górce Szczesliwickiej, ale zycze szczescia w staraniach
ODPOWIEDZ