nasciturus, ale ja nie mówie ze nie mozna stworzyc.... ja mowie ze nie w wawie nie ma typowych tras dh...
próbuj czytac ze zrozumieniem "jak zapewne nauczyli Cie w szkole (lub przynajmniej probowali)"
trasa DH w wawie...
-
- Kontakt:
Hehe traska DH najblizej ochoty jest w Belchatowie :-)
W wawie nie za bardzo mozna cokolwiek DH nazywac ale substytut na smieciarze jest/byl spoko. Nie wiem czy jest - ale podobno tam samemu nie poleca sie smigac ....
Ja w poszukiwaniu trasek wynioslem sie z wawy do wrocka i mam juz blisko w gory... wiec takie rozwiazanie polecam :-)
W wawie nie za bardzo mozna cokolwiek DH nazywac ale substytut na smieciarze jest/byl spoko. Nie wiem czy jest - ale podobno tam samemu nie poleca sie smigac ....
Ja w poszukiwaniu trasek wynioslem sie z wawy do wrocka i mam juz blisko w gory... wiec takie rozwiazanie polecam :-)
nasciturus nie wiem o co Ci chodzi, bo napisałem ze nie ma takiej trasy w wawie, a nie ze nie da sie jej zrobic o czym Ty piszesz w kolejnym poscie. to drobna róznica... tak btw to długo juz mieszkasz w wawie?
LOL cya:D
aha, jeszcze jedno, wątpie zeby ktos Ci pozwolił wybudowac trase dh na górce Szczesliwickiej, ale zycze szczescia w staraniach
LOL cya:D
aha, jeszcze jedno, wątpie zeby ktos Ci pozwolił wybudowac trase dh na górce Szczesliwickiej, ale zycze szczescia w staraniach