Oceńcie ten sprzęt

Granat
Kontakt:

Post autor: Granat »

Piasty chyba jednak te maszynowe NSX wezmę. I tak biorę sprzęt na raty, a co tam, parę złotych więcej miesięcznie.

Szprychy. TAK, muszą być czarne. W ogóle najlepiej będzie jak cała maszynka będzie czarna :D

A co do opon continentala to nie wiem nic, po prostu powiedziałem kolesiowi w sklepie rowerowym, żeby mi rozpisał mocną maszynkę, w miarę tanią, na streetlegalu i 24 najgrubszych oponach i napisał te continentale, ale nawet ich nie widziałem.

A co do nadgarstków. Erenes co mówisz ? Idzie na tym Twoim streetlegalu z DMR`em robić schody ? Nadgarstki mam chyba w miarę mocne. Przerzucam tony żelastwa od 7 lat na siłce, to chyba się trochę wzmocniły.
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

bueheh sorki tioga napisałem, phe widac co mi lata po głowie, ofkoz o tiagre chodziło. no, przeczytałem to co ci erenes napisał, sprawdziłem, zgadzam sie ze wszystkim. i potwierdzam, supry są zajebiste, mało sie o nich mowi ze wzgledu na popularnosc dm24 i wyzsza cene, ale sa warte swojej ceny.
what can I say... ;)
shaman
Kontakt:

acha, i przedni hampel koniecznie, przedni hampel very important part of bike, jawol. kupuj najlepsze na co cie stac. tylny mozesz miec gorszy, wazne zeby tam kolo chwytał.
what can I say... ;)
shaman
Kontakt:

i jeszcze o hamplach, Hayesy są ok ale wyzsze modele, nie brałbym hfx mx. jak masz na to mniej kasy to juz lepiej deore 515 albo 525, dają radę. ale to moja subiektywna bardzo opinia :] z tymi tanszymi hayesami duzo kłopotow, a te shimano sa mocne a jak dasz dobre klamki to i modulacja cie napewno zadowoli.
what can I say... ;)
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

Czy continental wogóle produkuje opony 3"? Mi się wydawało że ich największą gumą jest Diesel w wersji 2,5"...
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

cóz, nigdy schodów nie robiłem. Ew jakieś murki na płaskie kiedyś dawałem ok.2m. Ale już oszczedzam (głównie sprzet a i nie lubię pogietych główkek rozepchanych, luzów na sterach etc).
dupa.
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

wiesz co, niewazne czy poczatek czy co, ale rame powinienes miec solidna, bo ja sie rzadko zmienia. Wez sobie pitbula, cocka, molotova, cos z gornej polki, wedlug mnie sa swietne,
SuchY
Kontakt:

Post autor: SuchY »

mi tylko jedno z tych waszych porad się nie zgadza po jaką cholerę mu doradzacie korby MTB jak ma mufe BMX jak kupi korbe mtb na nią samą wyda coś koło 250zł+ suport 100zł + i jeszcze musi kupić przejściówkę z mufy bmx na mtb który np. na mk biku kosztuje 100 zł to moim zdaniem za te 450 zł może kupić korbke nową na kulach a używke na maszynach BMX razem z dyskem

a birol nie wiesz kto ja jestem wcześniej jeździłem na krosuwce mongoosa takiej dużej teraz już mam nowego bika ale się jeszcze nie widzieliśmy jak jeździłem no i jestem ciut niższy od ciebie jak nie pamiętasz to tu masz mój numer 2602245 i napisz jak idzie robota przy nowym sprzęcie kiedy wszystko ukończysz??
shadow32
Kontakt:

Post autor: shadow32 »

No mozemy sie jakos spotkac jak złozysz maszyne, ale jak ja wymienie rame bo jak bys zobaczyl to na czy sie teraz odpycham to chyba bys nie wytrzymal ze smiechu:P zmieniam ja w tym miesiacu na DunCona Amstaffa nowego jak chcesz pogadac to moje gg: 5464050. A co do korb to w sumie lepiej zeby Ci ktos inny polecil bo napewno duzo ludzi sie tu zna na korbac lepiej niz ja bo tez dopiero zaczynam jezdzic bardziej hardcorowo ale jestem pewien ze korby Truvativa za 180zł nie beda za ciekawe do mocniejszego katowania, na korby raczej nie oszczedzaj jesli chcesz naprawde ostro jezdzic. Ja mam FSA Alpha Drive i jak narazie mi dobrze słurza, kupilem je okazyjnie za 250zł nowe. SuchY w sumie dobrze mowi bo korby BMXowe sa na maxa mocne, ale na nich to juz sie w ogole nie znam, w rzycu nie mialem BMXa. A koła to Ci naprawde polecam kupic w www.rowerowy.com bo tam Ci zaplataj razem ze szprychami czarnymi DT2.0 co wynosi 56zł u nich a felgi i piasty maja w najlepszych cenach i do tego przesylka jest darmowa!!! Pozdro!!!
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

każdy lubi coś innego ale do rowra za 4 baty wlozyl bym dj'a i zaoszczedzil na cyzms innym bo sztywny widelec moze wytrzyma dalekie loty ale nie beda one przyjemne
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

jak korba bmx, to tylko pusta z rurek (waży 1,2-1,3kg a nie 2-2,5 jak kuta stalowa). I tylko na maszynówkach. Kulki sucks! Maszynówki są bezobsługowe. Od 300 stów w góre. ośka + miski + łożyska + ramiona (3pcs bmx sa pod pedały mtb zawsze).
dupa.
ODPOWIEDZ