Muza
HAHAHA dzieciaki... przeciez wy nic nie wiedzie o muzyce elektronicznej, co za tym idzie o techno..
wkurwia mnie ze większosc ludzi utożsamia takie gówno jak: benassi, clubbase, atb, itp z prawdziwym TECHNO..
umek, adam beyer, richie hawtin, bryan zentz, ben sims...to ich powinniście kojarzyc ze sceną techno ;] a nie jakiś wieśniaków typu dj tiesto
sam kocham drumm'n'bass, breakbeaty, progressive, psychodele;] wszystko co dobre i czego nie zobaczysz na listach przebojów...
a ostatnio slucham electro w klimatach kiew'a, xotox'a ;]
wkurwia mnie ze większosc ludzi utożsamia takie gówno jak: benassi, clubbase, atb, itp z prawdziwym TECHNO..
umek, adam beyer, richie hawtin, bryan zentz, ben sims...to ich powinniście kojarzyc ze sceną techno ;] a nie jakiś wieśniaków typu dj tiesto
sam kocham drumm'n'bass, breakbeaty, progressive, psychodele;] wszystko co dobre i czego nie zobaczysz na listach przebojów...
a ostatnio slucham electro w klimatach kiew'a, xotox'a ;]
gg 2230577
wpisz qlimax, hardhouse, hardstyle... dobra muzyka... bylem ostatanio na imprze uzbrojonej w taka muze... calkiem przyjemnie :) polecam...
tak jeszcze
ja tam nie podazam za nowosciami slucham tych wybitnych utworow... jak chcesz tytuly to pisz pm ... to wysle Ci ... nie chce mi sie pisac nie wiedzac czy ktos z tego skorzysta:P
pozdrawiam
jamiroquai, timberlake, savage garden,u2 - naprawde dobre...
tak jeszcze
ja tam nie podazam za nowosciami slucham tych wybitnych utworow... jak chcesz tytuly to pisz pm ... to wysle Ci ... nie chce mi sie pisac nie wiedzac czy ktos z tego skorzysta:P
pozdrawiam
jamiroquai, timberlake, savage garden,u2 - naprawde dobre...
-
- Kontakt:
Tak tylko na marginesie:
http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Polecam tym ktorzy nadal nie rozrozniaja muzyki elektronicznej, jest praktycznie wszystko, lacznie z duza dawka mojej muzy :)
http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Polecam tym ktorzy nadal nie rozrozniaja muzyki elektronicznej, jest praktycznie wszystko, lacznie z duza dawka mojej muzy :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Mi się nie zacina P4 2,4 GHz GeForce FX 5600 XT 128MB :)SETUŚ pisze:to chyba sie da tylko w tym nowym winampie nie ?? no bo ja ma winampa 2.6 :D bo mi tamten zacina :D:D nie ma to jak procek 433 mhz 64 MB ram i 8 megowa karta graficzna :D:D:D:D:DAllMountain pisze:To zasysaj z neta.SETUŚ pisze:no ja chce jakies hardcore techno
Albo w winamp'ie w radiach wpisz HARDTECHNO albo HARDBASE (http://212.62.250.14:8500)
SETUŚ, weź lepiej zostaw muzę elektroniczną, bo widzę, że jej wogóle nie rozumiesz i raczej temu już nie podołasz, skoro to dla ciebie "tylko (...) bassy i dupnięcia"...
co do mylenia muzy techno=>eurodance, eurotrance itp. to jak się człowiek nie może wzburzyć? podam przykład - gadasz sobie z jakims kolesiem i wynika coś takiego:
-czego słuchasz?
-techno (prawzdiwego, ale tego nie mówimy)
-a nosisz dres?
...
nie chce mi sie więcej tego tłumaczyć, dla przykładu powiem, że limp bizkit, to zajebisty black metal... na tym to polega.
co do mylenia muzy techno=>eurodance, eurotrance itp. to jak się człowiek nie może wzburzyć? podam przykład - gadasz sobie z jakims kolesiem i wynika coś takiego:
-czego słuchasz?
-techno (prawzdiwego, ale tego nie mówimy)
-a nosisz dres?
...
nie chce mi sie więcej tego tłumaczyć, dla przykładu powiem, że limp bizkit, to zajebisty black metal... na tym to polega.