Mkbike
Amortyzatory: Monitou ;)
sklep ogólnie troche do dupy. kupuję tam dośc często (do Sopotu z Gdańska mam niedaleko). z reguły mają niezbyt dobre podejście do klienta, ale ostatnio chyba zmieniają się na lepsze, szef sklepu jest spoko, ale reszta nieraz olewa klienta. Aha i nie pożyczają NIGDY narzędzi... Ceny mają raczej znośne. Często nie mają w sklepie towaru, który jest na stronie, co jest denerwujące, szczególnie że musze przez caly Gdańsk do nich jechać....
Ogólnie taki średni sklepik, jak nie muszę to u nich nie kupuję.
sklep ogólnie troche do dupy. kupuję tam dośc często (do Sopotu z Gdańska mam niedaleko). z reguły mają niezbyt dobre podejście do klienta, ale ostatnio chyba zmieniają się na lepsze, szef sklepu jest spoko, ale reszta nieraz olewa klienta. Aha i nie pożyczają NIGDY narzędzi... Ceny mają raczej znośne. Często nie mają w sklepie towaru, który jest na stronie, co jest denerwujące, szczególnie że musze przez caly Gdańsk do nich jechać....
Ogólnie taki średni sklepik, jak nie muszę to u nich nie kupuję.
...Widać czytanie ze zrozumieniem ...
Chcecie link?
Proszę. www.mkbike.com.pl
Może jestem jakiś inny ale mnie razi w oczy "specJalized".
Miała być ciekawostka :D
Chcecie link?
Proszę. www.mkbike.com.pl
Może jestem jakiś inny ale mnie razi w oczy "specJalized".
Miała być ciekawostka :D
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
-
- Kontakt:
Ale macie problemy!
Powiem jedno: MKBike dając nagrody w SUPERLIDZE zaznaczył, że daje je tylko amatorom i nikomu innemu, chcą rozwijać ten sport!
Po drugie fundują np piasty z grawerką z danej imprezy dla najlepszego małolata, albo pechowca, sprawa do ustalenia, grunt, że fundują fajną akcje
Po trzecie nagród dają mnóstwo i większość dostających nagrody na afterkach dostała je od MKBiku właśnie
A ich podejście do klienta jest specyficzne to fakt, ale zawsze istnieje możliwość kupowania gdzie indziej, a MKBike nie narzeka na ilość klientów
wniosek: ODPIERDOLCIE SIĘ, BO LIETRÓWKI TO NIC ZłEGO!
Nawet kancelaria Kwacha, czy ONZ'u sie myli czasem...
Powiem jedno: MKBike dając nagrody w SUPERLIDZE zaznaczył, że daje je tylko amatorom i nikomu innemu, chcą rozwijać ten sport!
Po drugie fundują np piasty z grawerką z danej imprezy dla najlepszego małolata, albo pechowca, sprawa do ustalenia, grunt, że fundują fajną akcje
Po trzecie nagród dają mnóstwo i większość dostających nagrody na afterkach dostała je od MKBiku właśnie
A ich podejście do klienta jest specyficzne to fakt, ale zawsze istnieje możliwość kupowania gdzie indziej, a MKBike nie narzeka na ilość klientów
...
Dla wyjaśnienia, Pedro jest z Jaworzna, a tam na Grunwaldzkiej 137, w niepozornym sklepiku grasuje człowiek, który sprzedając ci części przeklina! ;)
nie no, niezłe hasła lecą
teraz będzie historia:
byłem tam kupić tam klamkę
S1-sprzedawca1
S2-sprzedawca2
Ja-Ja
Ja: Dzieńdobry, jest klamka Avid Sd7
S1: (szuka, szuka) nie ma niestety
Ja: a xt?
S1: też nie mamy
S2: (wtrąca się i mówi do S1) pokaż mu xtr!
Ja: ale to nie ta kategoria cenowa
S2: a ile ona kosztuje?
S1: 200zł
S2 o kurvva ja pier.dole !
nie no, niezłe hasła lecą
teraz będzie historia:
byłem tam kupić tam klamkę
S1-sprzedawca1
S2-sprzedawca2
Ja-Ja
Ja: Dzieńdobry, jest klamka Avid Sd7
S1: (szuka, szuka) nie ma niestety
Ja: a xt?
S1: też nie mamy
S2: (wtrąca się i mówi do S1) pokaż mu xtr!
Ja: ale to nie ta kategoria cenowa
S2: a ile ona kosztuje?
S1: 200zł
S2 o kurvva ja pier.dole !
fura: http://tiny.pl/hrc2
dokładnie popieram w calej rozciągłości ODPIERDOLCIE SIĘ. Na tylu klintów co mają, a mają na pewno dużo, istnieja w sieci chyba z 3-4 lata, zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony (nie powiem czy, a może ktoś z konkurencji, BO TEN TEMAT NON STOP SIĘ PRZEWIJA) Co do mnogości sklepów nie ma się co dziwić ze wszytkiego nie maja na każym ze sklepów, tak jest wszedzie we wszytkich sklepch, a miałem przyjemniość od nich zamówić parę części i jetsem zadowolony, a dodatkowym argumentem jest własnie to że sponsorują nagrody, wolę im dać zarobić niż komukolwiek innemuredakta RUDY pisze:Ale macie problemy!