Alex Rims Dm24 a Vuleta Excalibur
-
- Kontakt:
o za kiep, żeby sielepiej trzymać na wirażach.... ej ja przy cst 2.35 na 50% bierznika wchodzę w zakręty na żużel i nic a ty mi piepszysz o 2,65 dla szpanu i tyle!!!!!!
no i jeszcze sie wy[iera że nicka nie zmienił, bo wecie to jest taki człowiek co ma rozdwojenie jaźni i musiał mieć 2 nicki:P:P bo ma za duże problemy jeden z nich chce założyć 1 temat o ramach a 2 chce 300:P hehe
no i jeszcze sie wy[iera że nicka nie zmienił, bo wecie to jest taki człowiek co ma rozdwojenie jaźni i musiał mieć 2 nicki:P:P bo ma za duże problemy jeden z nich chce założyć 1 temat o ramach a 2 chce 300:P hehe
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
ale pierdolicie ... jeju no.. dobra zakłądał te dziesiątki tematów o ramch i **** !!!
Przestancie go brac za idiote. Koleś chce miec z przodu 2,65 i sie kurwa pyta o obręcz. To nie bluzgajcie go tylko mu odpowiedzcie na pytanie.
Ja mam z przodu ninje 2,65 na Vuelcie Excalibur a z tyłu Ninje 2,35 na DM24 :)
Co do wyglądu to ewidentnie widac ze przednia jest duzo większa od tylniej.
Co do samych obreczy to excalibur jest zajebsity :) Ostatnio wyjebałem ustawiając przednie koło "w poprzek" toru jazdy, siła była tak duza że złamałem haki w amorze. A obrecz idealnie prosta.
Gwoli wyjaśnienia zapleciona na sprzychach ALPINA :)
Pozdrower
Przestancie go brac za idiote. Koleś chce miec z przodu 2,65 i sie kurwa pyta o obręcz. To nie bluzgajcie go tylko mu odpowiedzcie na pytanie.
Ja mam z przodu ninje 2,65 na Vuelcie Excalibur a z tyłu Ninje 2,35 na DM24 :)
Co do wyglądu to ewidentnie widac ze przednia jest duzo większa od tylniej.
Co do samych obreczy to excalibur jest zajebsity :) Ostatnio wyjebałem ustawiając przednie koło "w poprzek" toru jazdy, siła była tak duza że złamałem haki w amorze. A obrecz idealnie prosta.
Gwoli wyjaśnienia zapleciona na sprzychach ALPINA :)
Pozdrower