Kossa Destroyer będzie najlepszy :) el_cabatto Takich debli jak ty to mało jest.
Jak byś nie zauważył, że połowa polski jeździ na romach do 500zł i jakoś wszyscy żyją. Ty głupi jesteś, co nie??!!
u4 oto gwara z destroyera :
1.Destroyer Bicycle Frames udziela gwarancji na zakupione ramy w okresie 12 miesięcy od daty zakupu .
i inne pierdoły dzis zrobie foto specjalnie dla CIEBIE :)
36 miesięcy a 12 to co innego :)
ja mam 12 miesięcy licząc od 05.07.05
hehe ten el_cabatto to pedal mowi zeby nie kupowac taniej ramy bo to shit a zobaczcie jakiego ma amora :D (foto w jego podpisie) koles wyszedl na wielkiego kretyna-idiote dobrze ze ma bana :)
btw: ava moze zrobili Cie w *****? ja mam napisane 36 m-cy :)
Ta dyskusja traci sens i poziom... Hak możesz kupić za 6,50 zł i będzie dobrze. Wiem bo sam tak mam. A teraz co do tej dyskusji kasowo-dresowej-i-bezmózgowej: Ś Ć
DDD OOO ŚŚŚ ĆĆĆ !!
D D O O Ś Ć !!
D D O O ŚŚŚ Ć !!
D D O O Ś Ć
DDD OOO ŚŚŚ ĆĆĆ !!
BO ILE MOŻNA!?
pozdro 4 all
A dla el-cabata wielkie BUUUU!!!
:-D to na poprawę humoru:-P
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
no ja w sumie nie mam destroyera ale wiem że ramka solidna :P nie bez powodu jest tyle gwarancji na nią :P
a na tym monopolowym to $ sie trzepie pewnie neiziemsko ;d teraz to z podstawówki małe ziomki ostro leją w siebie :P piwsko i inne drinki ;d chłodzące :P
el_cabatto jestes debilem. Niektorzy nie maja po 1.5 tys. na wypas ramki. Jak kolega zapytal kulturalnie to tak tez mu odpowiedz ******. Dla niektorych te 300-400pln to marzenie. Pozdro i jak najmniej takich ******* na forum
I jeszcze jedno do takich jak el_cabatto. Spojrz na moj sprzet w podpisie. Teraz zjedź go rowno. Mam to w dupie. Dalem za rame i amor 50 zl i chociaz to moze byc smieszne to ja sie ciesze i bardzo lubie mojego Gianta.