ustawka na kazoorki

pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

[quote="KFP"]a co ty nie na kazoorki czy juz po ?[/quote]

bylem na kazoorki wraz z Falenica Team;) ale na chwile odbilem do domu w drodze na hope i wpadlem na szklo i gwozdzie rozrzucone przez jakiegos *****. Efekt - dwie detki moga pojsc na oslonki lancucha :/

Wlasnie, co sie Rufusowi stalo? Nie chcial wam pizzy postawic znowu? ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ta i to calkiem konkretna.

Glupio mi o tym pisać. W sumie nie widziałem momentu gleby, przyjechałem jak już leżał. Kurwa od razu sie ludzie zbiegli, ochrona, suki (bo koncert na zamkowym był) dobrze, że lekarze na miejscu byli.

Rufus skakał ze schodów (tych nad trasa w-z gdzie trialowcy z murka skaczą) Najpiew pierwsze, zlądował na schody, potem drugie i trzecie całe przeskoczył) Wylądował na płasko chyba bo dmr'owi pekla rura sterowa nad koroną, koło z amorem pojechało dalej a Rufus wylądował twarzą na asfalcie. Obtarł sobie brode (miał integrala), z tego co widziałem to ręka mu spuchła a kumpel Cszywego ktory jechał za nim i to widział powiedział że po glebie powietrza nie mógł złapać. Tyle wiem z opowieści. Potem już przyjechałem.

Rufus leżał jeszcze w kasku. Babka lekarka z jakimś gościem sie nim zajmowali. Oszołomiony był strasznie, nie wiedział gdzie jest i co sie stalo. Po 5 min zdjeli mu kask, usztywnili glowe, dostał od nas bluzy pod plecy zeby nie lezal na asfalcie i powoli dochodził do siebie. Ochrona sie zleciala, odganiala gapiow, suki tez byly.Krew i rozlany olej z przewodu. Karetka jak na nasz kraj była zajebiscie szybko bo po 10 minutach. Częsci jego bika pozbieralismy, przyjechal stary jego kumpla samochodem i zabral all.

Ale kurwa dlaczego ten amor walnął to nie mam pojęcia. Moze jakaś fabryczna wada, kosmos. Schody mają z półtora metra.
Zabrali go na solec i czekam na jakieś info, mam nadzieje, że tylko się potłukł lekko. Dzwonił po 15 min przed prześwietleniem spytać sie co z rowerem i mówił że jest ok.

Jak coś pomyliłem to przepraszam. Rufus trzymaj sie!

P.S. Ale tylu komentarzy od ludzi w tak krótkim czasie jacy to my głupi to nie słyszałem nigdy.
A najlepszy był jakiegoś gościa z ochronki "kona to dobra firma dziwne że sie połamała " (c)
bzp
Kontakt:

Rufus gwarantuje, że całą noc bede pić Twoje zdrowie!

Pasqd kiedy na browara yhyhy? :D
bzp
Kontakt:

A i jeszcze jedna sprawa. Babeczka lekarka przerażona, gściu lekarz cały czas puls bada, w oczy mu patrzy, a Rufus lezy zakrwawiony, trzęsie sie cały i mówi: Róróróóóbcie foty.
:-)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nie znalazl ktos jego kasku? czarny bell? bo dzownil do mnie i sie pytal... a fotki tego dnma mam na aparacie zapodam najszybciej jak sie da

rufusponoc dobrze dzwonil do mnie i sie czuje juznchyba niekiepsko. ponoc podejrzenie wstrzasu mozgu ale nie wiem. jego rower zabrany, on na solcu. tylko brakuje kasku. kurcze nie widzial nikt go??

bzp powiedzial mniej wiecej jak ta gleba wygladala. i sie zgadza. sam nie widzialem moj kumpel (yesus) to tylko widzial.

no to tyle tera niemam czasu za bardzo pisac. dnm usd 120 dacie wiare. z takiego malego gowna poszedl siemjebac. wspolczuje rufusowi, jeszcze przednia grimecka poszla no i kask. djac eznac kurde :/

a bzp - odezwi jsie w neidzielewieczor do mnie na gg...bo tera u hela jestem i niemam swojego numera :P i nie mam za bardoz czasu gadac
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bzp
Kontakt:

Tego bella zabrał ten gościu od meridy, razem z rekawiczkami i tym co zostalo po okularach, łożyska i uszczelki są w rękawiczkach. Może z samochodu zapomniał wyciągnąć. Na 100 miał bella w łapie jak odstawialiście bika.

Cszyvy łokej.
Krzywy
Kontakt:

to mnie uspokoiles :) moze zara mu sesemesa wysle

miejmy nadzuieje ze nic sie ze sterow nie pogubilo bo po calej okolicy polecialy.
www.bikeaction.pl
pasqd
Kontakt:

kurwa, przynajmniej dobrze ze chlopak zyje i jest w miare caly... swoja droga to dziwne ze taki amor mogl po tak malym skoku strzelic.

Bede trzymal kciuki za jego szybki powrot do zdrowia!
www.mushroomhead.prv.pl
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

DNM kto by pomyślał :/ no no Cszyvy zacznij się bać o swojego :P

nie no szkoda chłopaka, szybkiego powrotu do zdrowia
bzp
Kontakt:

A ktoś może słyszał o wlewaniu czegoś w rure w celu usztywnienia? Waga w klocu mało sie zmieni a byloby takie cuś chyba sztywniejsze he?
pasqd
Kontakt:

W sumie to ta Kuna Rufusa wydawala takie dziwne dzwieki przy ladowaniu jakby cos sie urywalo, ale uznalem, ze rowery wyzszej klasy tak juz maja ;)
www.mushroomhead.prv.pl
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

o kórwa ale hujnia...

u mnie w kielcach teraz kolega misztal skoczył z kądś i to sobie zrobił:

- Zlamanie dolniej sciany prawego oczodolu z plynem w zatoce szczekowej
- zlamanie prawej kosci promieniowej w 1/3 dalszej z przemieszczeniem i zagieciem katowym odlamow
- pdwichniecie stawu lokciowo-promieniowego dalszego i lokciowo-nadgarstwowego
- wieloodlamowe zlamanie sciany przednio-gornej prawej zatoki szczekowej
- rana szarpana o dlugosci 3 cm na policzku ( szyta )

szkoda chłopaka bo niewielu w kielcach dobrze freeridujacych mamy...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

A tu macie opis sutuacji i pare fot:

Wypadek mial miejsce na wietrzni o godzini 13.30, i jak dzis ustalilem bo bylem na miejscu wypadku z metrem, to z moich obliczen wysokosc scianki z ktorej skakalem wynosila 3,30 m lub 3,40 m!
Mysle ze dlatego mi sie nie udalo, gdyz mialem za mala predkosc, gdybym jechal troszke szybciej to mysle ze wysztsko bylo by ok, ale to sa tylko moje przypuszczenia!
Gdyby nie kask i reszta moich ochraniaczy o na 99% bym juz nie zyl!
Bo na moim kasku ( na skroni) sa wyrwy od kamieni, tak samo na zbroi ...
Ale baracia moze za miesiac powroce do czynnej jazdy na biku
Pozdro wszystkim!
P.S
Nie dajcie sobie nic zrobic w kielcach, te skurwysyny mi 3 razy probowali nastawic reke bez zadnego znieczulenia, jak sadysci, a dzieki ich nieudolnym staraniom zaklinowali mi kosci i podczas operacji w busku lekarz mial bardzo duzy problem i musial to robic jakims rozwierakiem do kosci!!!!!!
Pozdrowki dla mojego lekarza z buska Dr. Marcinkowskiego ( rowniez bikera)i Dr. Podeska!!!
Tylko dzieki im bede miec sprawna lape!
A te **** z kielc niech spierdalaja na drzewo, albo do lecznicy dla zwierzat!!!!
Reszte wam opowiem na biku, lub na piwku...... bo jest co opowiadac!
A i wielkie dzieki dla Kruszyny i Kamila za blyskawiczna reakcjie, i pomoc no i dla tych wszystkich ktorzy mnie odwiedzali w szpitalu !
Huh ale sie opisalem!
Wkrotce dostarcze zdjecia moga troche szokowac !!!!
pozdro jeszcze raz for all !!!

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=220306

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=220305

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=220304

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=222383

szkoda mi kolesia...jezdziłem z nim troche
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
bzp
Kontakt:

O fak.
To w końcu Ty tak zaliczyłeś czy kumpel bo sie doczytać nie moge (%)
Krzywy
Kontakt:

te procenty maja znaczyc stan upojenia alkoholowego :]
btwto milego picica i wytpij za nasz falenica team :D i za rufusa :)

i do ewentualnego zobaczenia :)
www.bikeaction.pl
bzp
Kontakt:

Za Rufusa pijemy co 3 kolejke xD Teraz Falenica goooo
ODPOWIEDZ