czy to kolo co robi triki na ramie ZOO :) toż to stare jak świat :)
zapodaje takie gapy że szczena opada :) ale ja to miałem z rok temu :) fajnie pociska
siema daj ci jakas ta dstronke zebym sobie mógł ogladnoc ten filmik bo nie iwem jaka stronka bo czeba miec hasło i login =/ a co to jest to Freeriderso ?? dajcie www zebym mógł sobie zassac =P
iron horse - o freeriders ftp masz na forum ogolne pogaduchy - temat jest przyklejony
qb - fakt moze 4m to przegiecie ale te wszystkie przeciazenia zaleza i od roweru i od sposobu spadania. mam taki sam rower jak ten koles i ci powiem ze doskonale tlumi, poza tym ma katy ktore pozwalaja na ladne zamortyzowanie upadku. do tej pory skakalem sobie z 2 metrow (szkoda roweru na wyzsze skoki) i jest to nieporownywalnie bardziej miekkie ladowanie niz na sztywniaku czy na fullu. moze sie wydawac ze koles przypierdala w ziemie ale ja bym to porownal mniej wiecej tak - skok z murka na normalnym rowerku (full hardtail) jest mniej wiecej takim samym obciazeniem jak zeskok na trialowce z 2x wyzszego murka. ale fakt faktem, gosc bedzie mial sajgon ze stawami za 10 lat
na jednym z jego starszych filmow jest pokazane co sie dzieje jak gosc skacze a paru metrow na cos oddalone o pare metrow i lancuch mu peka.... niefajne :|
mnie tam nie dziwi na plaske, ale dziwi mnie jak z dwoch metrow na krawedz innego murka O_O zazwyczaj wyglada jakby doszlo juz do obreczy a nawet nizej, a jednak nic sie nei dzieje. Trialowcy to sa magicy i juz :P