ojej a moze kupił ten rower na giełdzie ? albo wystawiał go koledze i szybkop isał i zle napisał ? czy gdyby byl kradziony wystawiał by go na allegro ?
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
rozumiecie 120 zl naprawa przednij piasty jak to m475 jest chyba jak koles chce to maszynki przerobic i na 48 otworow hehehe. a rower wyglada jak po wojnie pewnie lal sie z kim o niego
Ja nie mówie że go napewno ukradł..... poprostu warto sprawdzić.. każdy odzyskany rower to bat na złodzieja i wielka radośc dla właściciela... zapodałem mail z i na razie kolo milczy....
w komentarzach jakis koles napisal ze to laska jest i pewnie dlatego sie nie zna i zle napisala deore, no ale sprawdzic warto. Moze sprzedaje rower chlopakowi :>
ehh nie powinno byc mozliwosci zmieniania tego i powinno automatycznie wyswietlac miasto z ktorego jest sprzedawca, a jak ktos zmienia lokalizacje to znaczy ze cos ukrywa
Co za *****. Ale możliwe, że jeżeli to był szyty rower to jak koleś zobaczył nagle 100 mejli z super trudnymi pytaniami to się speszył i teraz wycofa ałkcje :/ Ale ***** z tego zioma!!!!! Ciekawe czy wogóle na coś odpowie :/
ej a moze to sprzedaje jakas dziewczyna swojemu chłopakowi albo co i nie odpisuje bo np wyjechała ludzie sa wakacje poczkajce nie bądcie ttacy podejzliwi mi też ta aukcja śmierdzi i trza pytać się o papiery na ramke itp ale nie warto od razu mówić ze krojony trza się upewnić pozdrower
"lewaSHIMANO DOERO nie uzywana sciagnieta linka bo jest mi niepotrzebna"
ale koles pierdoli- chyba wszyscy widza ze tam jest napinacz, koles opisal pierdoly najmniej istotne a nie napisal np co to za amor z przodu- na bank jest kradziony...