Oficjalnie - Kona 2006
-
- Kontakt:
Jak zwykle nasz kochany dystrybutor przyjebie wam takie ceny ze tylko bedziecie pierdziec.Bo przeciez skiteam wali podwujną marże na wszystkim.
Nabrali podobno sprzetu za ponad milion dolarów,a zaplacili z tego cos ok
50 000 zl.Teraz mają komornika na karku ,z tego co slyszalem to meride juz im zabrali.Teraz czekac jak pojdzie pod mlotek inny sprzet.I NIECH KTOŚ MI NIE MOWI ZE PIERD... GŁUPOTY BO AKURAT DUZO WIDZIALEM I WIEM CO SIE W TEJ FIRMIE TERAZ DZIEJE.
Nabrali podobno sprzetu za ponad milion dolarów,a zaplacili z tego cos ok
50 000 zl.Teraz mają komornika na karku ,z tego co slyszalem to meride juz im zabrali.Teraz czekac jak pojdzie pod mlotek inny sprzet.I NIECH KTOŚ MI NIE MOWI ZE PIERD... GŁUPOTY BO AKURAT DUZO WIDZIALEM I WIEM CO SIE W TEJ FIRMIE TERAZ DZIEJE.
jadzie !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zobaczymy, ceny sa w miare porownywalne z innymi firmami konkurencyjnymi, trzeba pamietac, ze za markę się płaci :/ chociaz nie powiem, ski-team teraz pod koniec sezonu wpuscil pare obnizek, chociazby na modele z 2004 (patrz stab)... a jak nie to wyjezdzasz za granice i tam kupujesz sprzet (ew. sprowadzasz) :)EVANGELION pisze:Jak zwykle nasz kochany dystrybutor przyjebie wam takie ceny ze tylko bedziecie pierdziec.Bo przeciez skiteam wali podwujną marże na wszystkim.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281