Oficjalnie - Kona 2006

Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Nie wie nikt dlaczego howler jest w kategorji downhill? Bo natakiego nie wygląda!???????????????
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

Jak zwykle nasz kochany dystrybutor przyjebie wam takie ceny ze tylko bedziecie pierdziec.Bo przeciez skiteam wali podwujną marże na wszystkim.
Nabrali podobno sprzetu za ponad milion dolarów,a zaplacili z tego cos ok
50 000 zl.Teraz mają komornika na karku ,z tego co slyszalem to meride juz im zabrali.Teraz czekac jak pojdzie pod mlotek inny sprzet.I NIECH KTOŚ MI NIE MOWI ZE PIERD... GŁUPOTY BO AKURAT DUZO WIDZIALEM I WIEM CO SIE W TEJ FIRMIE TERAZ DZIEJE.
jadzie !!
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

piperzyc ski-team'a...
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

Z tego co widzialem te przeceny to mogą sobie w dupe wsadzic.Akurat pozbywają sie towaru ktorego nikt nie chce.A poza tym to zadna przecena gdyz na zachodzie bez przeceny mają juz tak tanio jak u niego po obnizce.To jest smieszne,a raczej zalosne
jadzie !!
* NEONEK *
Kontakt:

Post autor: * NEONEK * »

EVANGELION pisze:Jak zwykle nasz kochany dystrybutor przyjebie wam takie ceny ze tylko bedziecie pierdziec.Bo przeciez skiteam wali podwujną marże na wszystkim.
zobaczymy, ceny sa w miare porownywalne z innymi firmami konkurencyjnymi, trzeba pamietac, ze za markę się płaci :/ chociaz nie powiem, ski-team teraz pod koniec sezonu wpuscil pare obnizek, chociazby na modele z 2004 (patrz stab)... a jak nie to wyjezdzasz za granice i tam kupujesz sprzet (ew. sprowadzasz) :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

A ja się zastanawiam kiedy oni w końcu wywalą z tyłu piasty Deory - 475 i 525... kurde... rowery po kilkanaście tysięcy i pakują takie gówniane (475) i słabe (525) piasty...
ODPOWIEDZ